Osnovan OO URA Tivat – Predsjednik Ivo Vuksanović

Na Prvoj Izbornoj konvencij GP URA Tivat, koja je održana u subotu formiran je Opštinski odbor. Za predsjednika jednoglasno je izabran Ivo Vuksanović.

Članovi Opštinskog odbora URA Tivat su: Matko Petković, Vesna Raste, Branislava Rajčević, Anđelko Gverović, Momčilo Radnjić, Iso Đečević, Marko Vuksanović, Dolores Vuksanović, Svetlana Petrović, Natalija Vuksnović, Nenad Erceg i Ivo Vuksanović – predsjednik.

„Izbori u Tivtu na lokalnom nivou su tek za tri godine, međutim činjenja ove vlasti u našoj Opštini su takva da moramo hitno reagovati. Ubrzo ćemo  izaći sa programom djelovanja, sa kojim ćemo upoznati širu javnost“ – kazao je Ivo Vuksanović novoizabrani predsjednik OO URA Tivat, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju.

Abazović i Vuksanović URA Tivat februar 2018.

Predsjednik GP URA Dritran Abazović pozdravljajući prisutne izrazio je zadovoljstvo što je formiran Opštinski odbor u Tivtu.

„U Tivtu postoje veliki problemi koji su sada već državnog karaktera, zato ne mislim da bi bilo veliko čudo da i ovde imamo vanredne izbore u nekom doglednom periodu. To je period u kojem URA treba da ojača, da napravi što bolje kontakte sa ostalim političkim subjektima. Mi imamo te mostove saradnje, baštinimo politiku zajedništva, politiku pruženih ruku za sve one dobre projekte i dobre stvari Crne Gore. Mislim da će tako biti i u Tivtu. Mislim da je dosta, korupcije na lokalnom nivou, nepotizma, zapošljavanja, ne riješavanja pitanja Aerodroma Tivat, praštanja plaćanja komunalija Porto Montenegru, i brojnih drugih afera koje se tiču nekih hotela i lokacija. Mislim da zaslužujete jednu pošteniju vlast i zato se treba izboriti. Građani Tivta ne zaslužuju  poslanike poslušnike. Siguran sam da će ovaj Odbor biti nukleus pozitivnih promjena “ – kazao je između ostalog  Abazović.

On je poručio da se nada da će opozicija u Crnoj Gori izaći sa jednim zajedničkim kandidatom za predstojće predsjedničke izbore (15. aprila).

1 komentar

  1. Na osnovu fotografije i sastava gore fotografisanih najviše će izgubiti HGI mada i neće mnogo jer ovaj sastav pogotovo sam Predsednik nema neki autoritet .Žalosno je što neki tu kritikuju rad Opštine a supruga uzela dobru otpremninu. I na kraju dvoje ljudi ne čine DPS TIVAT.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.