18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Osnovan OO URA Tivat – Predsjednik Ivo Vuksanović

Na Prvoj Izbornoj konvencij GP URA Tivat, koja je održana u subotu formiran je Opštinski odbor. Za predsjednika jednoglasno je izabran Ivo Vuksanović.

Članovi Opštinskog odbora URA Tivat su: Matko Petković, Vesna Raste, Branislava Rajčević, Anđelko Gverović, Momčilo Radnjić, Iso Đečević, Marko Vuksanović, Dolores Vuksanović, Svetlana Petrović, Natalija Vuksnović, Nenad Erceg i Ivo Vuksanović – predsjednik.

„Izbori u Tivtu na lokalnom nivou su tek za tri godine, međutim činjenja ove vlasti u našoj Opštini su takva da moramo hitno reagovati. Ubrzo ćemo  izaći sa programom djelovanja, sa kojim ćemo upoznati širu javnost“ – kazao je Ivo Vuksanović novoizabrani predsjednik OO URA Tivat, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju.

Abazović i Vuksanović URA Tivat februar 2018.

Predsjednik GP URA Dritran Abazović pozdravljajući prisutne izrazio je zadovoljstvo što je formiran Opštinski odbor u Tivtu.

„U Tivtu postoje veliki problemi koji su sada već državnog karaktera, zato ne mislim da bi bilo veliko čudo da i ovde imamo vanredne izbore u nekom doglednom periodu. To je period u kojem URA treba da ojača, da napravi što bolje kontakte sa ostalim političkim subjektima. Mi imamo te mostove saradnje, baštinimo politiku zajedništva, politiku pruženih ruku za sve one dobre projekte i dobre stvari Crne Gore. Mislim da će tako biti i u Tivtu. Mislim da je dosta, korupcije na lokalnom nivou, nepotizma, zapošljavanja, ne riješavanja pitanja Aerodroma Tivat, praštanja plaćanja komunalija Porto Montenegru, i brojnih drugih afera koje se tiču nekih hotela i lokacija. Mislim da zaslužujete jednu pošteniju vlast i zato se treba izboriti. Građani Tivta ne zaslužuju  poslanike poslušnike. Siguran sam da će ovaj Odbor biti nukleus pozitivnih promjena “ – kazao je između ostalog  Abazović.

On je poručio da se nada da će opozicija u Crnoj Gori izaći sa jednim zajedničkim kandidatom za predstojće predsjedničke izbore (15. aprila).

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije