12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Novi generalni menadžer hotela Regent Porto Montenegro

KAI DIECKMANN

Hotel Regent Porto Montenegro iz Tivta objavio je danas da je  Kaj Dikman imenovan na poziciju novog generalnog menadžera ovog luksuznog hotela.

Novi direktor tivatskog Regenta ima 19 godina dugo radno iskustvo u ugostiteljstvu, a znanje i profesionalne reference sticao je u brojnim luksuznim hotelima svijeta, koji su ujedno i članovi respektabilnih ugostiteljskih oganizacija poput “Leading Hotels of the World” (LHW) i “Althof Hotel Collection”.

“Tokom svoje karijere Kaj Dikman je prešao put od rodne Njemačke preko Francuske, Velike Britanije, Švajcarske, sve do Tajlanda. On je svoj rad u ugostiteljstvu započeo praksom u prestižnom Baden Badenu, da bi nakon svih hijerarhijskih ljestvica recepcije prešao u operativni sektor. Na Tajlandu se ostvario u ulozi izvršnog zamjenika direktora jednog prestižnog rizorta, nakon čega je uslijedila pozicija menadžera rizorta. U hotel Regent Porto Montenegro stiže sa Barbadosa, gdje je u hotelu “Sandy Lane” vršio dužnost menadžera hotela”- saopšteno je iz Regenta.

Porto Montenegro- foto Boka News

“Oduševljen sam ljepotama Crne Gore. Ova mala a prelijepa zemlja još uvijek djeluje neotkriveno i izuzetno inspirativno za svaku dalju promociju. Destinaciju određuju ljudi a meni se dopada prijateljski i otvoren stav Crnogoraca. Počastvovan sam što ću biti na čelu hotela Regent Porto Montenegro, koji je u proteklom periodu izgradio prepoznatljivi imidž te sam srećan što sa sobom donosim dašak međunarodne atmosfere. Radujem se našim budućim uspjesima.”- kazao je ovim povodom Dikman.

Izvor:S.L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije