12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Novembar u hotelu Regent Porto Montenegro

Hotel Regent

Prva zahlađenja Regent dočekuje inoviranom gastronomskom ponudom u Gourmet Corner restoranu.

Prave gurmane će Regent 16. novembra obradovati lovačkom večerom u restoranu Murano sa početkom u 19 sati. Četiri ganga kreirana isključivo od specijaliteta lokalne divljači zadovoljiće i najzahtjevnija nepca uz uparivanje najfinijih vina loze Vranac.

Već šestu godinu za redom, 29. novembra u Library Bar-u biće organizovana proslava povodom jugoslovenskog praznika Dana Republike, pod nazivom YU-Night. Svi ljubitelji YU pop i rock muzike imaće priliku da uživaju u najvećim hitovima ovog perioda u izvedbi Toć benda, kao i u domaćoj rakiji, pivu i vinjaku.

Regent

Promo večeri ove zime su rezervisane za kraj sedmice odnosno četvrtak, petak, subotu  i nedjelju. Aperitivo večeri u Library baru četvrtkom – posjetioci će biti u mogućnosti da kombinuju svoje omiljeno piće uz širok izbor besplatnih slanih zalogaja.

Svaka prva nedjelja u mjesecu okupiće porodice i prijatelje na večernjoj degustaciji pizza, dok jesvaki petak rezervisan za druženja uz porciju fondua u Gourmet Corneru. Sladokusci će, u toku mjeseca novembra, moći svakog vikenda da okuse različite delikatese i napitke inspirisane lješnikom u interpretaciji Gourmet Corner-a.

Najčitanije