16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Nova godina u „Regent Porto Montenegru“ u duhu agenta 007

Hotel Regent
Hotel Regent

Hotel „Regent Porto Montenegro“ u Tivtu organizovaće doček Nove 2016. godine uz tri različita novogodišnja događaja.

„Svečana „Novogodišnja večera“ biće upriličena 31. decembra, sa početkom u 20 sati, u elegantnom hotelskom restoranu Dining Room. Ljubitelje gastronomije obradovaće večera od 6 gangova. Tartar od lososa, lazanje sa škampima, zubatac sa pečenim vrganjima, goveđi terin, samo su dio bogate novogodišnje trpeze. Prisutni će uz čašu šampanjca uživati u živom izvođenju prepoznatljivih klasičnih melodija.“- kazala je juče novinarima portparolka „Regent Porto Montenegra“ Elena Ljiljanić.

U jedinstvenom prostoru hotelskog „Library bara“ iste večeri, priprema se „Novogodišnji koktel parti“, koji takođe počinje u 20 sati. Bogata karta pića, zalogajčići sa tapas-menija i nastup DJ-a, obilježiće ovu proslavu.

Regent
Regent

„Najglamuroznija od svih opcija za doček Nove godine u „Regentu“ je tematska zabava inspirisana filmskim herojem Džejms Bondom, koja će se održati u najprostranijem hotelskom prostoru – banket sali „Teodo“. Gosti će od 20 sati uživati u delicijama sa švedskog stola, pripremljenom paketu pića, pop & rock domaćim i internacionalnim evergreen hitovima u izvođenju gostujućeg benda, ali i u jedinstvenom pogledu na zaliv Boke i spektakularnu marinu Porto Montenegro“-naglasila je Ljiljanić.

Nakon ponoći cjelokupna zabava se seli u banket salu „Teodo“, gdje će za sve goste hotela biti upriličena žurka do zore. Prisutne će u prvim časovima 2016. godine zabavljati gostujući bend i DJ, a u ponudi će se naći širok izbor koktela i drugih pića.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije