8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Nagrađuju najbolju fotografiju sa dočeka Nove godine

Foto konkurs

Turistička organizacija Tivta u saradnji sa Lounge barom i restoranom “Volat” organizuje novogodišnji nagradni foto-konkurs.

“Kako bi postali učesnici naše nagradne igre potrebno je da na facebook stranici Turistička organizacija Tivat podijelite fotografije vaših radosnih, otkačenih i nezaboravnih dočeka Nove godine. Foto konkurs traje od 13. do 22.decembra u ponoć, kada će biti nagrađene tri autorske fotografije sa najboljim sadržajem”- saopštila je juče TO Tivat.

Prva nagrada je prilika da lauereat provede 5 minuta u bekstajdžu sa omiljenom zvijezdom Novogodišnjeg programa u Tivtu “Welcome to the party 2018”,  tri dana boravka u Tivtu za dvije osobe u periodu trajanja Novogodišnjeg programa od 25.decembra do 7.januara i  “2 minuta slave sa TV Prvom i utisicima kako ste se proveli u Tivtu uz neodoljiv program koji će nam obezbijediti Gibonni, Željko Joksimović i Neda Ukraden.”

Druga nagrada je nočenje za dvije osobe u hotelu sa 4 zvjezdice u Tivtu u 2018.godini u trajanju od pet dana, dok je treća nagrada večera za dvoje u restoranu “Volat”.

Najčitanije