12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Motociklista preticao, pa ostao bez stopala?

Boka Kotorska panorama

Tridesetogodišnji Tivćanin J. Č. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23.15 sati dogodila na Jadranoj magistrali u mjestu Lovanja, blizu tivatskog aerodroma.

Prema nezvaničnim informacijama, J.Č. je upravljajući motociklom „yamaha“ (KO AN 085) i krećući se iz pravca kotorske raskrnice prema Tivtu, iz za sada zvanično još neutvrđenih razloga, ostvario kontakt sa automobilom „golf V“ (BR BV 791) kojim se u suprotnom pravcu kretao Z. V. (19) iz Tivta.

U sudaru sa automobilom koji se desio pri velikoj brzini jer je J.Č,. po svemu sudeći, pretičući vozilo ispred sebe, na trenutak prešao na suprotnu kolovoznu traku, motociklisti je teško povrijeđeno stopalo lijeve noge. Iako mu je automobil koji je očešao, praktično otkinuo stopalo, J.Č. se nije zausitavio već se nastavio kretati skoro kilometar dalje od mjesta udesa, i tek je kod benzinske pumpe na ulazu u Tivat u Kukuljini pao sa motora. Povrijeđenom motociklisti prvu pomoć je ukazala ekipa Hitne medicinske pomoći iz Tivta koja ga je prebacila u kotorsku bolnicu. On je nakon toga prebačen na dalje liječenje u bolnicu u Risnu i kako saznajemo, nije u životnoj opasnosti.

 Tivatska policija privela je dežurnom tužiocu vozača „golfa“, a Z.V. je nakon saslušanja, pušten da se u daljem postupku brani sa slobode.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije