Matijevićka je politički ugrožena ?

SDP smatra da u vrhu tivatskog DPS postoji veliki raskol

S. Matijević DPS

Tivatska SDP ocijenila je danas da je gradonačelnica dr Snežana Matijević (DPS) „politilki ugrožena“ nakon otvorenih neslaganja koje je ona imala na posljednjoj sjenici lokalnog parlamenta sa svojim najbližim saradnicima i rukovodiocima lokalnog DPS-a, te javnog nezadovoljstva koje je gradonačelnica iskazala radom lokalne vlasti, posebno u domenu ostvarivanja obećanih investicija.

„Matijević ostaje u manjini i katastrofalno lošim potezima u okviru izvršne vlasti  sve više gubi pozicije ozbiljnog rukovodioca i naredbodavca“- saopštio je OO SDP Tivta uz napomenu  da je Matijevička „već davno prestala da bude predsjednica svih građana kako je sebe lično dugo prikazivala ovdašnjoj  javnosti.“

„Korak koji je očigledno izgubila u nesrazmjeru između želja i sposobnosti koje posjeduje uz „kapacitet“ najbližih saradnika sakupljenih iz vaskolike Crne Gore, pridošlih  preporukom  čelnika DPS-a van ove sredine, najjasnije se očituje ovih dana i govori o kriznom kadrovskom i svakom drugom stanju u kojem se Opština nalazi. Analizirajući to i takvo stanje predsjednica je i sebe ocjenila nulom“- saopštila je SDP napominjući da se „nesposobnosti, neradu i nekompetentnosti DPS-a i satelitskih kadrova uz časne izuzetke, mora se stati na kraj.“

SDP  je upozorila da posebno treba obratiti pažnju na buduće poteze predsjednika SO Ivana Novosela (DPS), podsjećajući da je on kada je prije dvije godine bio gradonačenik a DPS ostala bez podrške svog tadašnjeg koalicionog parnrera SDP, zabranio rukovodiocima lokalnih organa i službi da dolaze na sjednice SO, a onda i predložio klubu odbornika DPS da se ne pojavljuju na sjednicama parlamenta.

SDP

„Matijevićka koja je tada bila odbornica DPS, bila je poslušna prema takvom zahtejvu Novosela i bez  izuzetka niko se takvom sramnom činu nije suprostavio, barem ne javno. Novosel sada kao aktuelni predsjednik Skupštine odbornicima zabranjuje da govore na sjednicama SO ili ih, ako se usude da govore, uz fizičko obezbjeđenje odstranjuje sa sjednice. Što je slijedeći naum gubitnika koji se nije uklopio u kulturnu i tolerantnu baštinu ovog grada u kojoj je spremnost da se sasluša,odraz civilizacijske vrijednosti?“- pita se SDP konstatujući da bi Matijevićka sada zbog javnog demonstriranja neslaganja sa Novoselom i potpredsjednikom Opštine i liderom OO DPS Tivta Sinišom Kusovcem, „mogla biti političlki ugrožena“.

4 Komentari

 1. Brani se tako što skreće pažnju u novine DAN tako sto kalja službenike komunalne .Bilo bi jo bolje da kaže : Srami se što mi službe imaju 4 auta .
  Dva koriste načelnici.?!
  Dva koriste (još ako imaju goriva ) koristi njih 20 policajaca i inspektora .
  Tu treba da je sramota …kako koriste društvenu imovinu …ko sipa u privatno u auto gorivo pa službe nemju goriva .
  Neka malo provjeri te stvari pa tek da napada svoje službe ! Imamo osjećaj da presjednica nema pojma šta radi potpisuje … .svaki dan iskače po neka aferica 😎😎

 2. Ova Patricija je dobro obavještena, svaka joj je na mjestu. Matijevicka skreće paznju napadajući “svoje ljude”izigravajući zrtvu i tivatsku sveticu. Kada bi Tivcani realno razmislili o njenom radu i “postenju” izložili bi je na stub srama.

 3. Patricija moja sve mi znaš rekli bi Titograđani (Pg.)baš si nam ZNAVENA da tako je dovedite do trona ovoga Dr. Mr. što je ponovo kupio isti stan pod Kuk (ovaj put za 53.000). On je jadan neznaven izgubio dva tri stana i PLAC koji je dobio sa Can Rašom na Seljanovo đe je napravio kuću to mu je obraz i za njega navijajte. Načelnica nije svetica ali je bolja od dogona barem 100 puta. Možda vi je pošteniji onaj planinar blagajnik Montepraznog (Boka više zlo nego poljodobro) ali čuće se daće njemu Dr. Žugić Dr. diplomu (ovaj mu je pomogo u Kračiće) na isti fax đe ga je i on dobio original kao Vlahovićeva.

 4. Sdp je partija koja je bila privezak dps-u i koju je dps koristio u raznoraznim transakcijama..Sdp je izdao svoga Kika koji ih je sve doveo tu dje su sad jer znamo da se niko od njih nije zaposlio bez Kikovog blagoslova..
  I sadasnji Sd je samo privezak dps a da nema Aerodroma sd u Tivtu nebi imao 20 glasova,
  Da vidimo kako ce reagovati gospoda iz Akcije i Foruma Boke na zahtjeve Hrvatske prema Bokeljskoj mornarici,nisam vidio da su se nesto oglasavali..
  Ako stanete sad u odbranu Boke i kazete da je glupost kao sto i jeste ovo sto trazi ova Hrvatska dama ja cu sledece izbore prvi za vas glasati,ajde da vas vidim patriote.
  A sto se tice Snezane njoj svaka cast,putuje,smjenjuje,uziva,ona je prava dama,niko joj nista ne moze!!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.