Marković podržao razvojne planove Porto Montenegra u razgovoru sa izvršnim direktorom Margasonom

Marković sa Margasonom direktorom Porto Montenegro
Predsjednik Vlade Duško Marković primio je u utorak izvršnog direktora Porto Montenegra Dejvida Margasona (David) i u potpunosti podržao razvojne planove i projekte ovog našeg najprestižnijeg turističkog brenda.
Na sastanku su Premijeru prezentirani razvojni planovi i projekti Porto Montenegra za ovu godinu i naredne godine koji uključuju gradnju površina za sportove, supermarketa, prostora za organizovanje velikih sportskih i muzičkih manifestacija, produžavanje glavne promenade, gradnju više smještajnih i ugostiteljskih objekata i drugo što će sve doprinijeti daljem unapređenju ponude Porto Montenegra i otvaranju novih radnih mjesta.
Izvršni direktor Porto Montenegra je informisao predsjednika Vlade o odličnoj prodaji turističkih kapaciteta ovog rizorta kao i o spremnosti na investicije koje podrazumijevaju i korišćenje zaleđa Porto Montenegra.
Predsjednik Vlade je pozdravio ambiciozne razvojne planove Porto Montenegra istakavši da dalje unapređenje ovog rizorta smatra jednim od najznačajnijih projekata za razvoj Crne Gore u cjelini. „Ovo je projekat koji je mijenjao i dalje mijenja Crnu Goru i pomaže izlazak iz palanačke folozofije i bolje razmijevanje toga šta sve u našoj zemlji može da se pretvori u novu vrijednost na dobrobit građana“ – rekao je predsjednik Vlade.
Kompjuterski prikaz sjeverozapadnog dijela Porto Montenegra
Kompjuterski prikaz sjeverozapadnog dijela Porto Montenegra
Premijer Marković i direktor Margason su se saglasili da je što hitnija valorizacija brodogradilišta u Bijeloj presudna za kompletiranje ponude Porto Montenegra tim prije što već postoji interesovanje za remont 50-60 megajahti godišnje. Direktor Porto Montenegra je tom prilikom rekao da je cilj zapošljavanje nekadašnjih iskusnih stručnjaka Brodogradilišta.
Sastanku je prisustvovao i Predrag Leković, direktor u Porto Montenegru zadužen za odnose sa Vladom.

1 komentar

  1. Što se ovaj miješa u Milovu rabotu vjerovatno je ovo prvoaprilska šala. Bijala je prodata kad i Arsenal istoga dana ako nijeste znali jedino na čiji račun i koje banke su pare legle o tome možemo komentirat.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.