Luštica Development: Sportskim klubovima i NVO 64 hiljade eura

Luštica Bay – avgust 2017

Kompanija Luštica Development AD obezbijedila je oko 53 hiljade eura podrške tivatskim sportskim klubovima i oko 11 hiljada eura za projekte nevladinih organizacija. Donacije su obezbijeđene u okviru programa društveno-odgovornog poslovanja kompanije, i Protokola o sponzorstvu za prošlu godinu.

Sa po 20 hiljada eura podržan je rad KK Teodo i RK Partizan, a za FK Sloga iz Radovića je obezbijeđeno pet hiljada eura. Donacije su dobili i Jaht klub „Delfin“, streljački i Aikido klub, karate klub „Mawashi 2015“.

-U okviru Protokola o sponzorstvu vrijednog 150 hiljada eura koji svake godine potpisuje sa Opštinom Tivat, Luštica Development obezbijedila je i podršku za rad i projekte nevladinim organizacijama: “Evropski dom”, “Djeca Tivta”, Humanitarno udruženje slijepih te KUD Boka. Podržali smo i Maticu Boke u projektu “Na veslu priča” – rekao je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

Ovim protokolom, od 2010. godine do sada, u projekte u zajednici je uloženo više od 1,25 milion eura.

Luštica Development je odgovorna za planiranje, izgradnju i upravljanje turističkim naseljem Luštica Bay. Kada bude završen u potpunosti, Luštica Bay ponudiće sedam hotela, dvije marine, stanove, vile i porodične kuće, te sve neophodne sadržaje za život grada među kojima i školu za 180 učenika.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.