16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Lokalna i državna inspekcija kontrolisaće taksiste i kombi prevoznike na aerodromu Tivat

Aerodrom Tivat – foto Boka News

Predstavnici Ministarstva saobraćaja i pomorstva, Opštine Tivat i A.D. Aerodromi Crne Gore, održali su sastanak u Tivtuna temu poboljpšanja taksi i drugih usluga drumskog prevoza putnika sa aerodrome Tivat. To pitanje na osnovu lanjskih loših iskustava, prepoznato je kao jedno od prioritetnih za riješavanje u susret nastupajućoj ljetnjoj turistilkoj sezoni.

Kako je danas saopšteno iz lokalne uprave Tivta, sastanku su prisustvovali potpredsjednik Opštine Dejan Maslovar, načelnik Službe za inspekcijske poslove Jovica Stojković i načelnik Komunalne policije Dalibor Dubljević, ispred Ministarstva saobraćaja i pomorstva generalni direktor Direktorata za drumski saobraćaj Dalibor Milošević, a u ime ACG savjetnik izvršnog direktora Dragan Radulović, direktor Aerodroma Tivat Radovan Marić i saradnik u komercijali Milivoje Dragičević.

Budvanski taxist – protestna voznja

“Zaključeno je da je prioritet održavanje reda kada su u pitanju taksi prevoznici ali i drugi drumski prevoznici koji organizovano sačekuju putnike na Aerodromu Tivat. Kroz terminalsku zgradu je samo u 2017. prošlo više od milion putnika, a naredna sezona može donijeti i blagi porast, pa je u ovom smislu postojanje reda ispred terminalske zgrade nužnost. Opštinske službe inspekcije i komunalne policije nastaviće prošlogodišnju praksu kontrole taksi vozila”- saopšteno je iz Opštine.

Predstavnici Ministarstva saobraćaja i pomorstva su istakli namjeru da svi ovi napori opštinskih službi, budu podržani i od strane državnih inspekcijskih organa.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije