13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Lakše parkiranje u Herceg Novom uz ”EasyPark” aplikaciju

Parking HN

U cilju pružanja bolje usluge građanima ”Parking servis Herceg Novi” uveo je android aplikaciju “EasyPark” koja pokazuje na kojim lokacijama se korisnici naših usluga mogu parkirati.

”EasyPark” je evropski lider u kategoriji plaćanja parkinga uz “Find & Park” koncept. Ova aplikacija se u 2018. godini koristila u 13 država, 1.200 gradova na 20.000 lokacija. Sa ”EasyParkom” možete plaćati parking u cijeloj Evropi.

Korisnik nakon istalacije aplikacije na bilo kojoj lokaciji u Svijetu odabirom Crne Gore može da vidi Herceg Novi sa mapom parking mjesta, kao i cijenom i vremenom rada.

Parking HN

Nakon jednostavne registracije – korisnik unosi broj mobilnog i otvara se prosto uputstvo sa sugestijama na glavne funkcionalnosti i benefite za korisnika. Pozicioniranjem igle na željenu lokaciju na mapi ili automatskog pointera lokacije na mjestu parkiranja, aplikacija otvara bitne informacije o gradu – parking zoni i omogućuje plaćanje parkinga u istoj. Plaćanje je moguće putem platne kartice, što će olakšati korišćenje, posebno strancima.

Od danas i u Herceg Novom, najbolja svjetska parking aplikacija, EasyPark. Budućnost parkiranja – lakša i ljepša.

Najčitanije