KSI Montenegro sakupio novac i hranu za azil pasa u Kotoru

Međunarodna škola pomaže azil za napuštene životinje

Pomoć za pse – Azil Kotor

Učenici internata međunarodne Knightsbridge škole iz Tivta (KSI Montenegro) su odlučili da pomognu azilu pasa u Kotoru i organizuju humanitarni događaj.

Tokom cijele nedjelje učenici su prikupljali novac, ćebad, hranu i ostale potrepštine za životinje, a poslednjeg dana događaja je u školskom dvorištu organizovano malo okupljanje kako za zajednicu škole, tako i za sve one koji su bili u mogućnosti da daju svoj doprinos u ostvarenju ovog cilja – saopšteno je iz menadžmenta te obrazovne ustanove koja radi u sklopu Porto Montenegra.

Rezultati ovog događaja bili su više nego pozitivni. Sakupljeno je 470 eura, 100 kg hrane za pse, značajna količina ćebadi, jastuka i igrački, a što je najvažnije, najavljeno je i udomljavanje par kučića.

“Knightsbridge Schools International Montenegro nije samo škola posvećena kvalitetu obrazovanja, već i škola koja posebnu pažnju obraća na formiranje globalnih građana u pravom smislu te riječi. Naša škola donira ostatke hrane ovom azilu na redovnoj osnovi, a ponosni smo na učenike koji su ovo osmislili i osoblje koje je pomoglo u organizaciji“- izjavila je Zorica Đurović, marketing koordinator škole.

Iz JKP Kotor je upravlja Azilom za napuštene životinje ua Tivat i Kotor u Kavču, se zahvalili KSI Montenegro školi i njenim učenicima na donaciji hrane i sredstva koja su im bila potrebna.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.