8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Krapović: Sea Dance se neće održavati na Jazu

Predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, najavio da se Sea Dance festival neće održati na plaži Jaz.

Sea Dance

Godinu na izmaku budvanska vlast ocjenjuje kao stabilizacionu. Finansijski su uspjeli da tu Opštinu stave na noge. Za dva dana usvajaju budžet za narednu godinu, koju vide kao umjereno razvojnu. Sea Dance, poručuje predsjednik Opštine, više neće biti na Jazu.

Opština Budva danas je finansijski stabilna, smatra Krapović. To je i bio cilj sadašnje vlasti.

“Ova godina je bila stabilizaciona godina, nije bilo mogućnosti za neke veće iskorake u smislu investicija i razvoja”, ocijenio je Krapović.

Otvoren je građanski biro, uskoro i Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju. Najavljuju skoro rješavanje problema kanalizacije u Petrovcu i otpadnih voda u Budvi. Ipak, nijesu zadovoljni šta je Budva dobila sporazumima o priznanju krivice.

“Mi ćemo sada u idućem periodu krenuti u prodaju jednog broja tih nepokretnosti, jer moramo probati da ta neka sredstva prikupimo koja su nam pripala po sporazumu”, dodao je Krapović.

Sea dance više neće biti na Jazu, poručio je Krapović. A, da li je festival uopšte potreban Budvi, odlučiće odbornici početkom naredne godine.

“Sa velikom izvjesnošću mogu da kažem da festival više neće biti na Jazu. Festival jeste donio Budvi jednu prepoznatljivost, marketinški iskorak. Bilo je tu dobrih i lošijih godina. Međutim, ono što je moja percepcija da to nije sigurno ono što su gospoda organizatori podcrtali”, tvrdi Krapović.

Budžetom, koji će se naći pred odbornicima za dva dana, predviđeno je više investicija i veće ulaganje u infrastrukturu, poručio je prvi čovjek Budve.

Izvor:rtcg

Najčitanije