15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: U Kulturnom centru održana prezentacija u vezi konkursa za dobijanje sajtova

Prezentacija o donaciji sajtova

U press sali Centra za kulturu “Nikola Đurković” u Kotoru danas, 27. jula održana je prezentacija za privredne subjekte u vezi donacije izrade 25 sajtova ili online prodavnica za koje je Opština nedavno raspisala konkurs.

U trenutku kada se cijeli svijet seli u online prostor neophodno je da i vaše poslovanje bude u koraku sa vremenom i što je moguće više digitalizovano. Nezavisno od toga kojim se biznisom bavite i koju vrstu usluge ili robe nudite, vaše poslovanje može da se odvija online.

Kako bi pomogla privredncima u doba pandemije korona virusa Opštine Kotor je u saradnji sa agencijom Laganoo iz Podgorice obezbjedila besplatnu izradu web sajtova ili online prodavnice registoravnih privrednika sa teritorije kotorske opštine. Donacija je vrijedna 25 000 eura, a samim tim agencija će u saradnji sa Opštinom Kotor ponuditi svoje iskutsvo i resurse zainteresovanim privrednicima.

„Neophodno je da privredni subjekat bude registrovan na teritoriji opštine Kotor, da da kratak opis djelatnosti sa konkretnim očekivanim rezultatima od novog sajta kao i marketing plan. Dobtinici kokursa osim izrade sajta ili web prodavnice, dobijaju i besplatan hosting punih godinu dana dok je za one privredne subjekte koji ne uđu u prvih 25 takođe obezbjeđena dobiti potpuno besplatno izradu sajta uz plaćanje iskuljučivo mjesečnog održavanja.“, kazao je Vladimir Vratnica ispred firme Laganoo.

Ovaj projekat obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting, za 25 privrednih subjekata na teritoriji opštine Kotor, u trajanju od godinu dana. Svih 25 privrednih subjekata koji zadovolje uslove mogu birati između prezentacionog web sajta ili online prodavnice sa neograničenim brojem proizvoda.

Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda. Vrsta biznisa, tip usluge ili proizvoda nisu ograničeni. Bitno je napomenuti, da nakon godinu dana korišćenja usluga dobijenih na konkusru, privrednici mogu odlučiti da li žele na nastave dalju saradnju sa agencijom.

Pravo za prijavu imaju svi privredni subjekti koji zadovoljavaju dolje navedene kriterijume. Privredni subjekti se mogu prijaviti putem OVOG LINKA koji će bit aktivan do 15og avgusta 2021. godine, i na kojem se mogu naći sve informacije o uslovima učešća i potrebnoj dokumentaciji.

Najčitanije