Kotor – Sajam sezonskih poslova u turizmu „Summer job 2018″

Sajam poslova

Sajam sezonskih poslova u turizmu – „Summer job 2018″ u Kotoru će biti organizovan sjutra od 10 do 15 sati na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Starom gradu.

Podsjetimo, jedanaesti po redu Sajam tradicionalno organizuje Studentski parlament Univerziteta Crne Gore u saradnji sa studentima Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Kotora, odnosno studentskom organizacijom „Turist”.

Sajam je juče otvoren u Podgorici (na Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru), a u Bijelom Polju će biti organizovan 30. marta na Pravnom fakultetu.

Organizatori Sajma, Studentska organizacija FTH-a i studentski parlament UCG-a, već jedanaest godina se zalažu da mladi, kako sa našeg Fakulteta, tako i maturanti primorskih škola, kao i svi ostali koji su voljni da stiču iskustvo u turističkoj djelatnosti, dobiju priliku da rade u renomiranim kompanijama na našem primorju.

Sajam sezonskih poslova  će na Fakultetu okupiti predstavnike mnogobrojnih hotela, hostela, restorana, Work and Travel agencija, suvenirnica i svih ostali koji imaju potrebu za sezonskim saradnicima.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i posjetite Sajam sezonskih poslova “Summer job 2018”  kako biste se  upoznali sa poslodavacima i slobodnim radnim mjestima u njihovim kompanijama. Takođe, na  Sajamu sezonskih poslova bićete u prilici da na licu mjesta popunite CV formulare ili predate svoje unaprijed pripremljene radne biografije i na taj način odmah aplicirate za otvorene radne pozicije u pomenutim kompanijama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.