Komunalno Tivat očistilo veći dio staza i puteva u zaleđu

vrmac – tivat

Komunalno preduzeće Tivat od 1. marta do juče prokrčilo je i očistilo oko 45% od svih planiranih staza i puteva u zaleđu Tivta. Ova aktivnost obavlja se u sklopu sprovođenja preventivnih mjera zaštite od požara- saopšteno je danas iz lokalne uprave.

Na sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, koji je održan u decembru prošle godine, krčenje staza i puteva koje se više ne koriste ili su rijetko u upotrebi, a koji okružuju naselja i predstavljaju pristup ka pošumljenom dijelu teritorije, utvrđeno je kao jedan od prioriteta.

Iz Komunalnog su kazali da  su očišćene dvije veće staze u Gošićima, pri kraju je čišćenje staze u Mrčevcu, odnosno Matijevićima. Pri kraju je čišćenje staze i Sv. Agata-Peani, te staza u reonu Brština, Sv. Šimuna i Mažine. Prije nekoliko dana otpočelo je čišćenje puta Gornja Lastva – Plavda. U planu je čišćenje još 4-5 staza u Lepetanima i u Krtolima.

komunalci ciscenje staza

Nakon prve faze, odnosno čišćenja, u planu je i druga faza radova, odnosno nasipanje puteva, kako bi se ovim trasama, u slučaju nužde, mogla kretati vozila i vatrogasna oprema.

2 Komentari

 1. Čistim,krčim,pospremam.Malo sam krmeljav i kenjkav.Ali pud mojih krajeva sve mora bit očišćeno.Nov sam u preduzeću,došao iz turizma,partijskog parlamentarizma,upravnih odbora.Sada treba da se snađem u smeću,da ga pospremim.Mada ako mi ne zamjerite moje je smeće najbolje,ja sam ga napravio i ja mu pripadam.U tom smeću sam dobro prosperirao.Za to smeće ću se boriti.Tako sam kvalifikovan smećar da me svi poštuju,a ja najviše sebe.Zato vozim službenu limuzinu.

 2. Direktori dps-a da li vam je puna ćesa???
  Dokle cete nosit tudje maske i skrivati trule daske..
  Pogledajte put Kotora dje vlast nije nista bolja,vec se isto kao i vi sa vezama zaposlili.
  Moj narode sram te bilo,nit si Bečić nit si Milo,vec si narod od junaka,Njegosevih potomaka.
  Na prostoru Kotor -Tivat poltrona ima vise nego ikad bez obzira kojoj pripadali vlasti svako gleda da brke omasti.
  I na kraju ko sto kaze Pele,
  Zena se lize zbog strasti,sladoled zbog slasti a GUZICA ZBOG V L A S T I !!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.