8 C
Kotor

Slušaj online radio

Iz Beograda do Tivta i Podgorice za 95€

Montenegroairlinesov embraer E 195 na aerodromu Tivat

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines predstaviće se na 39. međunarodnom sajmu turizma “ITTFA”, koji će biti održan u Beogradu od 23. do 26. februara 2017. godine.

Za vrijeme trajanja sajma, cijena karte iz Beograda do Podgorice ili Tivta će iznositi 95 eura.

Za vrijeme ljetnjeg rada povratne avio-karte do Beograda sa svim taksama će iznositi 116,40 eura

Kako je Crna Gora zemlja partner ovogodišnjeg sajma  Montenegro Airlines će se predstaviti uokviru cjelokupne  crnogorske turističke ponude, koja će biti predstavljena na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

“Pod sloganom „Uživajte na vreme“ na sajmu će se predstaviti veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, hotelijeri, turistički centri, međunarodni tur operatori. Prisustvo Montenegro Airlinesa je veoma značajno, ne samo sa aspekta održavanja postojećih, već i ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima iz cijelog svijeta”, navodi se u saopštenju.

Za putnike sa tržišta Srbije Montenegro Airines je pripremio posebu ponudu koja se odnosi na putovanja započeta u Beogradu.

“Za vrijeme trajanja sajma, od 23. do 26. februara uključujući i navedene datume cijena karte iz Beograda do Podgorice ili Tivta će iznositi 95 eura. Karte je moguće kupiti na sajmu, u poslovnici Montenegro Airlinesa u Knez Mihajlovoj broj 23, kao i na beogradskom aerodromu. Period u kojem se putovanja trebaju realizovati je od 26. februara do 30. aprila 2017. Godine”, kazali su iz MA.

MA će tokom ovogodišnjeg ljetnjeg reda letjenja imati do tri leta dnevno za Podgoricu i Tivat iz Beograda, a najniža cijena povratne avio-karte sa svim taksama će iznositi 116,40 eura.

“Pored navedenog očekuje se i pojačana frekvencija saobraćaja u 2017. godini, shodno potpisanim code-share ugovorima  sa kompanijama Etihad Airways i  Air Serbia, čime je putnicima  Montenegro Airlinesa  omogućena veća pogodnost i fleksibilnost kada putuju ka Abu Dabiju i daljim destinacijama, preko Beograda, uključujući i let ka Njujorku”, zaključuje se u saopštenju.

 

Najčitanije