Investitori iz Bakua dolaze u Luštica Bay

Najveći projekat u turizmu u Crnoj Gori predstavljen tržištu Azerbejdžana

Lustica-bay

Novo turističko naselje u Boki Kotorskoj – Luštica Bay, i Crnu Goru ovog ljeta posjetiće grupa investitora u oblasti nekretnina iz Azerbejdžana, što je rezultat promotivnih napora i aktivnosti kompanije na ovom tržištu.

Predstavnici kompanije Luštica Development koja razvija projekat izgradnje integrisane turističke destinacije Luštica Bay, prezentovali su nedavno njegov razvoj pred početak sajma “Baku Overseas Property Expo” u Bakuu u Azerbejdžanu, tokom događaja koji je specijalno organizovan za kompaniju. Ova izložba međunarodnih nekretnina osmišljena je na jedinstven način: tokom dva dana učesnici izložbe imaju šansu za intenzivnu komunikaciju, razmjenu iskustava i prezentaciju ponude potencijalnim kupcima, investitorima i profesionalcima na tržištu nekretnina Azerbejdžana. Radi se o privatnoj izložbi na visokom nivou, prethodno određenim ciljnim grupama.

„Projekat Luštica Bay je predstavljen grupi potencijalnih partnera i investitora kao i kupaca nekretnina, ali i predstavnicima medija u sklopu samostalnog događaja specijalno organizovanog za Lušticu Bay. Rezultat je dogovorena posjeta grupe investitora Crnoj Gori tokom ljeta, kada planiramo otvaranje marine, naselja i hotela Čedi. Bezvizni režim, direktni letovi, povećane diplomatske aktivnosti te sve veći broj investicija iz Azerbejdžana čine ovo tržište veoma interesantnim i mi već četvrti put organizujemo promociju Crne Gore i našeg projekta“- saopštila je danas Slavica Milić iz kompanije Luštica Development.

U proljećnom ciklusu sajmova, Luštica Bay je nedavno nastupila na sajmu nekretnina u Sankt Peterburgu, a tokom ove sedmice novi mediteranski grad će biti predstavljen na sajmu IPS u Dubaiju kao i AIPE u Alma Ati, u Kazahstanu. Luštica Development je ove godine pojačala prisustvo na internacionalnim sajmovima pa je u prvom kvartalu ove godine projekat Luštica Bay predstavljen na sajmovima u Dizeldorfu, Londonu, Stokholmui Dubaiju.

Na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, kompanija razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada. Ove godine Lušticu Bay očekuje otvaranje marine sa 176 vezova, prvog hotela u kompleksu i marina naselja, te novi poduhvat – početak radova na izgradnji novog naselja, Luštica Bay Central, planiranog kao administratvino, komercijalno i uopšte gradsko jezgro čitave Luštice Bay.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.