15 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – počinje četvorodnevni novogodišnji program

Turistička organizacija Herceg Novi, organizator je programa za Doček Nove godine. Četvorodnevni program počinje u subotu 30. decembra u 11 sati defileom Gradske muzike i mažoretki nakon čega će početi i Dječja Nova godina.

“Gradska muzika i mažoretke će svoj defile početi na trgu Nikola Đurković, pa pješačkom zonom pored bifea Beograd i dalje do dvorane Park sa zadržavanjem na te dvije lokacije i povratkom na glavni trg gdje će održati i završni koncert”, saopšteno je iz TO.

Program Dječje Nove godine počinje od 12 sati u Parku Boka u okviru kojeg će se odigrati interaktivna dječja predstava ,,Volimo se – ovo je godina ljubavi”, nastup Deda Mraza, a doček Nove godine za najmlađe zaokružiće se koncertom popularnog dječijeg zabavljača Šante Pante.

Program glavne večeri Dočeka Nove godine počinje u nedjelju u 21 sat kada će u Parku Boka nastupiti grupa Senkina đeca, a u 2018. godinu Novljani i gosti će ući uz kantautora Vlada Georgieva čiji koncert počinje u 23 sata.

Za novogodišnju noć Turistička organizacija je obezbjedila i besplatno vino i pivo koji će se dijeliti gostima u Parku Boke, ali i prvog dana Nove godine tokom dnevnog programa na Škveru.

Osim večernjih programa obezbijeđen je i dneveni progam koji će na Škveru početi u 11 sati u ponedjeljak 1. januara, gdje je za dobru atmosferu zadužena hercegnovska klapa Castel Nuovo, a pored besplatnog pića TO HN je obezbijedila i besplatne prigane girice.

Prvu noć 2018. godine u Parku Boke će koncert od 21 sat održati poznati bokeljski bend Sinhro, a zvijezda večeri beogradski pop-rock sastav Van Gogh će nastupiti od 23 sata.

Posljednji dan organizovanog Dočeka na otvorenom rezervisan je za koncert Novljanina Dragoljuba Đuričića, koji će sa svojim bendom Balkanska lavina nastupiti od 21 sat u Parku Boke, dok će od 22 sata binu preuzeti beogradski pop muzičari Tropico band.

Najčitanije