13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – Novogodišnji bazar od 20. decembra

Božićni bazar 2018.

U cilju promocije domaćih proizvoda i tradicionalnih zanata, te njihovog boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, Opština Herceg Novi posredstvom Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo organizuje Novogodišnji bazar, u periodu od 20. decembra 2019. do 28. decembra 2019. godine u dijelu pješačke zone ispred Adicco banke u Starom gradu.

Učesnicima Novogodišnjeg bazara će biti obezbijeđeni besplatni štandovi i bazar je osim promotivnog takođe i prodajnog karaktera.Pozivamo sve zainteresovane subjekte (pravna i fizička lica) da uzmu učešće i predstave se sa svojom ponudom, izlože svoje proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, proizvode, ideje i kreacije.

Potrebno je da osim ličnih podataka, izlagači navedu tip proizvoda i roba koje žele da predstave na bazaru, pri čemu se prednost daje domaćim proizvodima i tradicionalnim zanatima i rukotvorinama. Preprodaja nije dozvoljena.

Iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo naglašavaju da popunjenu prijavu treba dostaviti najkasnije do 16.12.2019. godine do 15 h, u elektronskoj formi na e-mail adresu:darija.banicevic@hercegnovi.me, ili lično u prostorijama Opštine, Trg maršala Tita 2, na drugom spratu, kancelarija broj 59. Kontakt tel: 032 321 052 .

Prijava (.pdf)

Najčitanije