15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Festival klapa Perast – poruka Oliveru, koncert “Trag u beskraju”

Perast- foto Boka News

Međunarodni festival klapa Perast već tradicionalno, povodom  8.marta organizuje prigodne koncerte.

Sa ovogodišnjega, “Trag u beskraju” klape i izvođači žele da pjesmom  pošalju najljepše želje Oliveru za skori povratak na muzičku scenu. Oliverove pjesme, već skoro 50 godina,  obogaćuju nas melosom, glasom, poetskim,  romantičnim tekstovima i ušle su u mnoga srca  njegovih poštovalaca.

Opus ovog šarmantnog  pjevača, koji je sinonim dalmatinske zabavne pjesme,  postale su dio svakodnevnice, slušamo ih na svim radijskim talasima regiona i makar nas na trenutak odvedu u sanjarenja o moru, u sjećanja na prošle ili one ljubavi koje još uvijek zanosno traju. Stoga, u Festivalu smatraju da su najljepši poklon ljepšem polu ali i svim romantičnim poklonicima Oliverovih pjesama, ovoga puta u pretežno klapskim izvedbama.

Koncert će se održati u subotu, 10.marta,  sa početkom u 19.30 sati u koncertnoj sali crkve Svetog duha u Kotoru.

Učestvuju klape Bellezza iz Tivta, Bisernice Boke iz Kotora, Jadran iz Tivta, Maris iz Kotora, novoformirane klape Riva iz Škaljara i Romansa iz Tivta, duet Sanja i Mija, Poly Gjurgjević i Lungo mare. Voditelj programa je Jasna Stijović a „ meštri od zvuka “ Duka i Željko će sve to profesionalno ozvučiti.

Trag u beskraju

Ulaz je besplatan.

Festival klapa Perast Vam želi  dobrodošlicu i  lijepu zabavu.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije