Dr Andrija Petković: Ružičaste naočare Siniše Kusovca

Bokeški Forum – proslava druge godišnjice

Predsjednik OO DPS-a dr Siniša Kusovac, umjesto da se građanima, kao što to radi pred izbore, obrati direktno, odnosno izađe na pozvani duel “oči u oči”, krije se potpisom iza saopštenja pisanog vjerovatno u Podgorici.

 Jer, zaista nije nam jasno da neko ko želi dobro građanima Tivta, tek tako oprašta 6 miliona. Onda, kad naša infrastruktura nije ni približno onakva kakva je pod njegovim “ružičasti naočarima”. Onda kad se građanima koji se javljaju na adresu Bokeškog Foruma isključuje struja u vrijeme praznika  i slava. Onda kad škole i vrtići vape za renoviranjem, a prijeko potrebnog Centra za djecu sa posebnim potrebama nigdje nema… Mnogo je toga što se još može navesti, ali prostora je premalo.

Siniša Kusovac potencira priču o tome kako je “Porto Montenegro” donio koristi Tivćanima.  Sigurno jeste, gradu koji želi da valorizuje turizam “Porto Montenegro” je potreban. Međutim u drugačijem, transparentnijem i poštenijem obliku od ovoga kakav je sada. Jer, više su “Porto Montenegro” i svi njegovi dosadašnji vlasnici imali koristi od Tivta i Tivćana, nego što su Tivćani imali od njih. Osim nekih koji se ponašajući se prema Tivtu i Boki, kao “majka prema ludoj kćerki” uvlače u priču punu zabluda i nipodoštavanja svega onog što je Tivat predstavljao prije dolaska g-dina Kusovca i njemu sličnih. A predstavljao je mnogo, othranio brojne porodice, privolio brojne goste i bez “elitne marine” i grandioznioh projekata podgoričkih tajkuna.

G-dine Kusovac, još jednom Vas u ime Bokeškog Foruma pozivam na TV duel, gdje ćemo se gledati oči u oči i pred građanima Tivta, na nadam se kulturan i civilizovan način razmjeniti, na moju sreću potpuno različite stavove. Po pitanju budućnosti, sadašnjosti i prošlosti Tivta. Nije u našem gradu, a pogotovo u predgrađu ni izbliza slika tako ružičasta, kao ispod vaših naočara, poručuje dr Andrija Petković predsjednik Bokeškog Foruma.

1 komentar

  1. Andrija moj..koje oćale…njemu treba pomoć oko matičnih ćelija…da ih ugradi malo u sveznajuću i izopačenu glavicu…da shvato koliko je neznaven…a kapriciozan manipulant…često zajapuren,i ubrzane konverzacije kojom skriva ličnu malicioznost i hendikep značaja…Kanki,Kanki neka si ga šutnuo,ma nisi daleko tu neđe do Novoga…a mogo si jerbo znaš sve…a ovo oko Porza di arabo ,što jes jes…značajno,ma ne da se tobože da oprost za 6 meleona onima te im ni miljarde ne znače mnogo…apsurdni pokušaji nesretnijeh učesnika u raboti zai koju će neko odgovarati..sad..ili ubrzo..nije sporno…a to je sve mala stvar,pored napumpanih računa…kao za kićenje i raskićavanje grada?!…i drugijeh marifetluka…adio te

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.