13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Dr Andrija Petković: Ružičaste naočare Siniše Kusovca

Bokeški Forum – proslava druge godišnjice

Predsjednik OO DPS-a dr Siniša Kusovac, umjesto da se građanima, kao što to radi pred izbore, obrati direktno, odnosno izađe na pozvani duel “oči u oči”, krije se potpisom iza saopštenja pisanog vjerovatno u Podgorici.

 Jer, zaista nije nam jasno da neko ko želi dobro građanima Tivta, tek tako oprašta 6 miliona. Onda, kad naša infrastruktura nije ni približno onakva kakva je pod njegovim “ružičasti naočarima”. Onda kad se građanima koji se javljaju na adresu Bokeškog Foruma isključuje struja u vrijeme praznika  i slava. Onda kad škole i vrtići vape za renoviranjem, a prijeko potrebnog Centra za djecu sa posebnim potrebama nigdje nema… Mnogo je toga što se još može navesti, ali prostora je premalo.

Siniša Kusovac potencira priču o tome kako je “Porto Montenegro” donio koristi Tivćanima.  Sigurno jeste, gradu koji želi da valorizuje turizam “Porto Montenegro” je potreban. Međutim u drugačijem, transparentnijem i poštenijem obliku od ovoga kakav je sada. Jer, više su “Porto Montenegro” i svi njegovi dosadašnji vlasnici imali koristi od Tivta i Tivćana, nego što su Tivćani imali od njih. Osim nekih koji se ponašajući se prema Tivtu i Boki, kao “majka prema ludoj kćerki” uvlače u priču punu zabluda i nipodoštavanja svega onog što je Tivat predstavljao prije dolaska g-dina Kusovca i njemu sličnih. A predstavljao je mnogo, othranio brojne porodice, privolio brojne goste i bez “elitne marine” i grandioznioh projekata podgoričkih tajkuna.

G-dine Kusovac, još jednom Vas u ime Bokeškog Foruma pozivam na TV duel, gdje ćemo se gledati oči u oči i pred građanima Tivta, na nadam se kulturan i civilizovan način razmjeniti, na moju sreću potpuno različite stavove. Po pitanju budućnosti, sadašnjosti i prošlosti Tivta. Nije u našem gradu, a pogotovo u predgrađu ni izbliza slika tako ružičasta, kao ispod vaših naočara, poručuje dr Andrija Petković predsjednik Bokeškog Foruma.

Najčitanije