Donacija Luštice Bay MZ Krtoli

Panorama Tivta iz Luštice - Photo: Marusic M
Panorama Tivta iz Luštice – Photo: M.M

U okviru podrške zajednici i programa društveno-odgovornog poslovanja, kompanija Luštica Development AD finansirala je sa oko četiri hiljada eura opremanje namještajem i tehnikom društvenih prostorija u Gošićima u Tivtu. Sredstva su obezbijeđena iz budžeta vrijednog 150 hiljada eura predviđenog Protokolom o sponzorstvu koji kompanija svake godine potpisuje sa Opštinom Tivat.

„U skladu sa Protokolom o sponzorstvu Luštica Development je preuzela obavezu da u dijelu društveno-odgovornog poslovanja obezbijedi donaciju djelatnostima organa lokalne uprave, javnih preduzeća, obrazovnih, sportskih, kulturnih i drugih ustanova i slično. Pošto je MZ Krtoli podnijela zahtjev za donacijom za opremanje sjedišta mjesne zajednice, odlučili smo da im pomognemo u tome“, saopštio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

Donacijom je obezbijeđeno opremanje mini kuhinje i rashladnog sistema za prostorije, namještaja, TV uređaja i 60 stolica.

U projekte od značaja za MZ Krtoli i naselje Radovići kompanija Luštica Development AD u prošloj godini je uložila 66 hiljada eura. Najviše novca je usmjereno za izgradnju i opremanje terena za male sportove Osnovne škole „Branko Brinić“ – 28,6 hiljada eura, dok je 21,5 hiljada eura obezbijeđeno za ambulantno vozilo namijenjeno potrebama medicinske ustanove u Radovićima.

3 Komentari

  1. Da li ovakve informacije čitaju odgovorni u opštini Herceg Novi? Ako čitaju zašto ne traže i danacije vlasnika trajekata da Mesnoj zajednici Kamenari daje godišnje donacije za održavanje i uređenje Kamenara? Jer život građana Kamenara je ugrožen radom trajekata, a do vlasnika se ne može doći, On se dobro ogradio i kao “nije zainteresovan za Kamenare”.
    I mjesna zajednica Kamenari mora biti aktivnija i preko opštine Herceg Novi tražiti učešće vlasnika tarajekata u održavanju i uređenju Kamenara!

    • Bitna razlika je u tome sto vlasnici Lustice development nisu domaci tajkuni bliski prvoj familiji, bez obzira na neke druge razloge tih donacija.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.