16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Dodijeljena prizananja najboljim sportistima Tivta u 2017.

Prema ocjeni sportskih novinara Radio Tivta i Sekcije sportskih novinara najbolji sportski kolektiv u 2017. godini je JK “Delfin” a najbolji pojedinac je rukometaš R.K „Partizan“ Đorđe Peruničić. Nagrade je uručio Dejan Maslovar, potpredsjednik opštine.

Najbolji sportisti Tivta u 2017.

U prisustvu brojnih tivatskih sportista i sportskih radnika u hotelu Franca sinoć je održana svecanost dodjele nagrada najboljim sportistima Tivta za 2017.

Prisutne je pozdravio Dragan Popadić, direktor Radio Tivta,

“U sportu, a i u životu, najteže je trajati. Mnogo je lakše trenutno pobijediti, imati uspjeha, bljesnuti. Kad trajete znači da vrijedite. Ne samo vama nego i drugima. Ova akcija Radio Tivta i Sekcije sportskih novinara organizuje se po 22. put. i veoma smo ponosni na nju. Postoje i neke druge akcije, i naravno nama je drago da i druge institucije žele da vrijednuju sportiste. Ali, to, ipak, najbolje rade sportski novinari koji su sa tivatskim sportistima svakodnevno u kontaktu i koji prate njihova takmičenja i treninge.

A prošla godina donijela je dosta radosti za tivatske sportiste. Otuda i nešto više pehara na ovom stolu. Bilo nam je zadovoljstvo da ih dodjelimo.

A najviše se nadam da se sportski entuzijasti nisu umorili. Svaka čast sportistima. Njima dubok naklon za rezultate. Ali, duboko sam ubjeđen da tivatski sport na svojim ramenima drže entuzijasti, volonteri koji ulažu silno energiju i svoje vrijeme. I svoj ugled. Ponekad čak i svoja sredstva“ – kazao je Popadić.

Najbolji sportisti Tivta u 2017.

U ime JK”Delfin” nagradu je primio Robert Farkaš:

“Hvala Radio Tivtu, hvala sportskim novinarima na ovom laskavom priznanju. Imali smo odličnih rezultata u prošloj godini, očekujem dobre rezultate i u ovoj godini. Ovo priznanje će nam biti podstrek za bolji rad i nove uspjehe” – kazao je Farkaš.

“Ovo mi je jedno od najdražih priznanja u mojoj karijeri. Hvala Radio Tivta i Sekciji sportskih novinara, kao i mom klubu, mojim saigračima, kao i Ženskom rukometnom klubu, gdje sam trener. Potrudiću se da moljim igrama pomognem Partizanu u borbi za šampionsku titulu i Kup” . kazao je Đorđo Peruničić.

Najbolji sportisti Tivta u 2017.

Ostale nagrade uručili su novinari Pedrag Usanović, Željko Komnenović i Andrija Petković.

Nagrade su dobili: bućar Miroslav Petković košarkaš Nikola Vučurović, džudista Pavle Kostić, atletičarka Mare Jablan, teniserka Milana Bukarica, sportski ribolovac Filip Maslovarić, jedriličar Igor Les, kuglaš Nikola Petović, stonoteniser Marko Kosić.

Specijalna priznanja dodjeljena su: BK”Palma”, RK “Partizan”, ŠK”Mimoza”, Avanturističkom klubu “K4” , KK”Teodo”, Džudo klubu Tivat, Stonoteniskom klubu Tivat, Karate klubu Mavaši, Školi fudbala FK “Arsenal”, Ragbi klubu “Arsenal” i Aikido klubu Tivat.

Posebna priznanja pripala su: rukometašici Sabini Srdanović, triatloncu Aleksandru Filipu, golferu Goranu Radonjiću, golferu Mišku Lučiću, kik bokseru Luki Perišiću, jedriličaru Iliji Markoviću, i sportskom ribolovcu Martini Dujmišić.

Više fotografija sa dodjele nagrada na našoj facebook strani.

Najčitanije