Dobrota – Nove ponte niču kao pečurke poslije kiše

Gradnja bespravih objekata se intezivno nastavlja, geneira ih novi Zakona o planiranju prostora i izgradnji. Ništa nije bolje kada su u pitanju ponte koje niču kao pečurke poslije kiše.

Čitaoci našeg portala upozorili su nas na gradnju nove ponte u Dobroti u dijelu koji mještani zovu Opareni brijeg. Pontu kako pretpostavljaju gradi novi vlasnik stare kuće koja se renovira.

Fotografije koje smo snimili juče, pokazuju da su radovi u toku, a inspekcija nema kao po običaju, dok se posao ne završi…

Betonizacija Boke se nastavlja ubrzanim tempom.

1 komentar

  1. Ja bih radije rekao da neko ovdje uređuje haos od postojece obale. Obala je tu bila pravi haos i nije se moglo prici moru, niti je od takve obale ikakve koristi. Što je nije Morsko dobro do sada uredilo, nego kad neko krene nesto dobr da napravi , na njega drvlje i kamenja, a sto morsko dobro budva niej u zadnjih 30 godinaurediolo to niko ne kritikuje.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.