Bokobran: Protest se odlaže za sljedeću subotu, 24.marta

Bokobran

Boreći se i za očuvanje prirode, Inicijativa Bokobran ne može ne priznati da je, ako govorimo o meteorologiji, uvijek u pitanju viša sila. Već danima, iz sata u sata, pratimo veliki oblak koji nam se bješe uputio s Atlantika. Trenutak je da priznamo sebi, a onda i vama, da je stigao. Težak, kišan, dobro potpomognut Eolom.

S obzirom na sad već izvjesnu prognozu da je današnja obilna kiša tek uvod u ciklon u čijem ćemo se središtu naći baš sutra sredinom dana, kada je bilo u planu okupljanje i protestna šetnja u Dobroti, primorani smo da protest „PET DO PODNA“, koji Inicijativa Bokobran organizuje u okviru kampanje NE!GradiNA! odložimo za sljedeću subotu, 24.mart 2018. godine u istu uru- pet do podna (11:55h).

Lokacija gdje “obnavljaju” plažu (lijevo) i kompjuterski prikaz budućeg rizorta (desno)

Zahvaljujemo na razumijevanju i ovim putem molimo da podijelite ovu informaciju sa svim zainteresovanim javnostima. NE!GradiNA! „Krajevi, kao i bića, imaju dušu“- Frano Alfirević, poručuju iz Bokobrana.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.