17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: “Sramotnica” kruna sramne 2017.

Bokeški forum

Oglas od 22.decembra 2017.godine za rješavanje stambenih potreba lica koja bira i imenuje Supština Opštine ili Predsjednik Opštine i drugih lica čiji je rad od posebnog interesa za Opštinu, kruna je sramnog rada tivatske lokalne uprave u ovoj godini, poručuju iz Bokeškog Foruma.

“Teško je bilo nadmašiti sve što je do sad urađeno. Ipak, ovim pozivom u dobroj mjeri prevaziđene su i štetočine poput palminog surlaša ili Morskog dobra. Problemi sa infrastrukturom, prisiljavanje radnika JP “Parking Servis” da primaju plate manje od ugovorenih, partijsko zapošljavanje, nlegalna gradnja u ime podgoričke oligarhije… Najavljeno davanje u zakup Aerodroma Tivat, privatizacija lučice Kalimanj… I mnogo toga drugog Sve to je jedna velika torta koju je zakuvala i ispekla ova antitivatska i antibokeška vlast  koja kulminira izgradnjom “Sramotnice”.

Zamislite kad neko riješava stambeno pitanje izgradnjom stambene zgrade u srcu Tivta. I kad, dok nerezeonski potezi prijete da dovedu do blokade račun Opštine omogućava ovako nešto funkcionerima. Samo da se u opštem grabežu i otimačini što više uzme za sebe.

Kako su samo predstavnici ove lokalne vlasti lako pronašli poziciju za svoju stambenu zgradu. U prvoj gradskoj zoni. A već godinama ne mogu da riješe problem lokacije mnogo značajnijih objekata, poput Centra za djecu sa posebnim potrebama, prijeko potrebnih vrtića u Gradiošnici, poboljšanje uslova školovanja u Donjoj Lastvi… Ne! To ne može, ali “Sramotnica” i krediti za funkcionere mogu.

Poštovani sugrađani ! Da li su Vam pred lokalne izbore ovi predstavnici tivatske vlasti u svom programu pominjali “Sramotnicu”?

Nisu, kao što nisu ni privatizaciju Aerodroma i sličnih poslova sumnjive pozadine. Obećavali su Tivat po mjeri Tivćana, Boku po mjeri Bokelja. Umjesto toga dobijamo stanove po mjeri funkcionera – kaže se u saopštenju Bokešog Foruma.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije