13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: Skupa da čuvamo čast i imovinu

Bokeški Forum
Bokeški Forum

Datum donošenja sramne Odluke vezane za porez na nepokretnosti se bliži, a u „Bokeškom Forumu“ sve nas brine to što nikakav odgovor od predlagača ove kvaziodluke na postavljena pitanja ne stižu. Ostaje samo ono naše odavno postavljeno: šta se to valja iza brda?

„Bokeški Forum“ je jasan u stavu da se pred ovakvim po građane Tivta diskrimnatorskom zakonu ne popusti. Znog toga sve naše sugrađane i sugrađanke pozivamo da mu se složno, bez presedana suprotstavimo. Složno u odbranu našeg dostojanstva, časti i imovine koju nam niko, do naši preci nije poklonio. Najmanje oni koji bi sad da preko nje finansiraju svoje bezbrojne promašene investicije.

Ukoliko samo jedan Tivćanin bude prinuđen da svoju imovinu proda zbog nemogućnosti plaćanja sumanutog poreza, biće to zajednički poraz svih nas. Jer i Tivta i Boke će tada biti sve manje i samo je pitanje trena kad će demografska struktura biti potpuno promjenjena. Zbog toga ovog puta bez obzira na različitosti koje su uvjek bile naše bogatstvo moramo zajednički braniti svaki posjed, svaku kuću, svaki obraz.

Bokelji su mnogo puta do sad pokazali da imaju kulturu. Sad je vrijeme da pokažemo i zube!- kaže se u zvaničnom saopštenju Bokeškog Foruma.

Najčitanije