Bokeški Forum: Neka tivatske DPS “Vođe” izađu iz rupe

Bokeški forum

Glavni odbor Bokeškog Foruma Tivat, javno poziva bilo kog člana tivatskog DPS-ovskog trijumvirata: dr Snežana Matijević, dr Siniša Kusovac i nema dr Ivan Novosel da na mediju, koji sami odaberu, izađu na duel predstavnicima Bokeškog Foruma.

Predstavnici tivatske vlasti očigledno bježe od odgovornosti koju imaju pred građanima, a njihovo nepojavljivanje na duelu biće jasan dokaz svim  građanima Tivta da su lideri lokalnog DPS-a (i na žalost lideri Tivta) svjesni svega što su prethodnih godina radili. I da ne mogu da odbrane neodbranjivo.

Poručujemo im da izađu iz mišje rupe u kojoj su se sakrili i da se odazovu našem otvorenom pozivu na debatu. Jer, sve rupe ovoga svijeta ne mogu im pomoći da pobjegnete od istine.

Bokeški Forum spreman je da na argumentovan način sa svakim od njih troje, otvoreno, pred očima javnosti polemiše o svemu što su i što nisu uradili. Odgovara nam i da se ili svo troje zajedno ili pojedinačno  pojave na toj debati.

Sa željom da prihvate ovaj izazov, u najskorije vrijeme očekujemo njihov odgovor, poručuje GO Bokeškog Foruma Tivat.

2 Komentari

  1. A,baš oni mali šotokuci će ti izać na mejdan…oće..oće..onako iza kakvog buđavog ćoška sa njegovijem surlašima i lokalnim donom koji je organizovao i disciplinovao birače će razmislit kako da ti podmetnu nogu moj dobri Andrija…pazi se šotokuci je opasan u intrigama,lažima,podmetanjima,a u četiri oka se zajapuri i ubrza konverzaciju kao neskriveni manipulator i lažov…ostali…eee…greote ko da ti odgovori…sem parlanja sa modifikovano simpatičnim istrijanskim dijlektom,i reklame dentjere,ništa…ovi te je bio nekdašnji,a sadašnji presjednik skupćine lukava lisica…sve je izdao,i podvio repicu,śedi đe ni za đe ti nisi…Dobri moji forumaši,pobjediće vas surlaši….adio te

  2. Zašto niko ne postavi pitanje odgovornosti tadašnjeg gradonačelnika Kankaraša, koji je sa predstavnicima Vlade zajedno prodao i Arsenal, i opštinu Tivat i građane Tivta, pa se sakrio u Novi Sad?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.