8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

“Bokeljski vremeplov” i „Otvoreni kotorski trgovi” – prijavite se

Bokeljski vremeplov

Opština Kotor je Budžetom za 2018. godinu opredijelila sredstva u iznosu 20.000 eura za organizaciju manifestacije „Bokeljski vremeplov” i 20.000 eura za organizaciju manifestacije „Otvorenih kotorski trgovi”.

„Bokeljski vremepolov” je multimedijalni program posvećen gradskom životu Kotora tokom proteklih vjekova dok su „Otvoreni kotorski trgovi” program koji na scenu vraća desetine kotorskih klapa, orkestara, horova, folklornih i pjevačkih društava, dramskih trupa, karnevalskih grupa, likovnih, strip i drugih sličnih udruženja u namjeri da promoviše dobre običaje u kulturi našeg grada.

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti i Kulturni centar „Nikola Đurković” na učešće poziva:

Bokeljski vremeplov

1. zainteresovane građane/ke da predlaganjem programa i učešćem u njihovoj realizaciji daju doprinos manifestaciji „Bokeljski vremeplov” i

2. djelatnike/ce na polju kulture registrovane u Sekretarijatu (Registar amaterizma) i akademske umjetnike/ce koji žele da se publici predstave u okviru „Otvorenih kotorskih trgova”.

Kotorski vremeplov

Prijava se podnosi najkasnije do 4. juna ove godine i predaje u Građanskom birou Opštine Kotor (Stari grad 317), sa naznakom „Za Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djalatnosti-Prijava po Javnom pozivu za manifestacije „Bokeljski vremeplov” / „Otvoreni kotorski trgovi”.

Najčitanije