20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Aktuelnosti iz Boke

Donosimo aktuelnosti iz Boke…

Kotorski karneval – foto Boka News

Kotor

Tradicionalni zimski kotorski karneval održaće se u nedjelju 26. februara sa početkom u 15 sati.

Karnevalska povorka kretaće se glavnom gradskom saobraćajnicom, tako da će saobraćaj biti zatvoren na potezu od otvorenog bazena do kružnog toka, kod marketa “Idea”, od 14 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Formiranje karnevalske povorke biće na Tabačini, od zgrade Jugopetrola do Jaslica, kao i od ulaza na paking „Benovo“,  iza zgrade SUD – a do Kamelije, tako će i ovaj sporedni put biti zatvoren od 13 sati i 30 minuta  do 15 sati i 30 minuta.

Tivat

TO Tivat

U Tivtu danas boravi 656 gostiju, što je  za 22 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Prema podacima Turističke organizacije među turistima 623 je iz inostranstva a 33 iz Crne Gore. U privatnom smještaju odmara 573 gosta a u hotelima 83.

Herceg – Novi

Fešta narandže

Hercegnovske Udruženje Ruke poziva na 3. Malu feštu od naranče na terasi Gradske kafane u nedelju 26.februara od 10 sati.

Fešta će okupiti oko 40 izlagača na temu naranče, od rukotvorina do najrazličitijih gastro delicija. Ove godine biće organizovano i takmičenje za izbor najboljeg džema, najavila je članica Udruženja Milina Kovačević.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije