Aktuelno iz Tivta

Tivat – foto Boka News

U svim vidovima registrivanog smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi ukupno 762 zvanično prijavljena turista, što je 8 odsto bolja posjeta nego na isti dan prošle godine – saopštila je juče Turistička organizacija Tivat.

Od ukupnog broja gostiju njih 747 su stranci, a 15 posjetioci iz Crne Gore.  U hotelima boravi 166 gostiju, a u privatnom smještaju 596 turista.

Pojačane aktivnosti nadležnih službi

Zbog pogoršanja meteo uslova i najave obilnijih padavina i jakog vjetra, a imajući u vidu i pristiglo upozorenje upućeno od strane Direktorata za vanredne situacije,  Služba zaštite i spašavanja i Komunalno preduzeće Tivat pojačali su svoje aktivnosti.

Juče oko 13 sati je zabilježen incident pada stabla bora u Velikom gradskom parku. Opštinski tim zaštite i spašavanja upučuje savjet građanima da izbjegavaju prolazak i boravak u Velikom gradskom parku. Komunalno preduzeće će na ulazima u park postaviti table upozorenja. Po riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Zorana Barbića, pripadnici Službe biće na terenu i pratiće situaciju iz sata u sat.

1 komentar

  1. Alote…nijesam bio u svoju komunitadu skoro mjesec dana,a sve isto…este se tresali od ovijeh traumatičnijeh iskustava sa skupćinama…jerbi mali kapo zajapureni ima te adatane botove koji bljulju,prozivaju,skiče,na sve te imau što kritički riječ…poradi tijeh da izvinete deboto mi je utrnula zadnjica,a bogumi njima će utrnut kad ig budu pod maskama privodili poznaniju pravednih…tako lijepi moji,deboto sve je isto samo ona nije…jes šapnuli su joj,nemo što lapisom rabotat ,ingvazdavat e ćeš bit u pržun eksportovana uz TV prenos,dok će se drugi te su te avertili pravit neznaveni i neobavješteni…no samo da u najavu prezentam našu grupnu masku te pripiremamo za naše prezentanje ako bogda na Tivatski karneval,koja će bit prava maškarana prezenca svijeh odgovornijeh…još su nam ostale monture,oće li bit prugate ili ružičaste,viđet će mo…ubrzo…adio te

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.