15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Akcija TO Tivat – “Dočekajmo Novu godinu u veselim bojama”

Luštica Bay – foto Boka News

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Turistička organizacije Tivat, u saradnji sa Lokalnim javnim servisom „Radio Tivat” realizuje akciju “Dočekajmo Novu godinu u veselim bojama”, koja se odvija pod sloganom „Tivat u prazničnom ruhu”. Cilj ove akcije je animiranje sugrađana, a direktorica TO Tivat Danica Banjević kaže da se ukrašavanjem izloga i prostora ispred svojih stambenih, poslovnih i ugostiteljskih objekata na teritoriji cijele opštine daje doprinos vizuelnom identitetu grada za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika.

– Onlajn foto konkurs je završen, i Turistička organizacija će na svom Fejzbuk profilu objaviti sve fotografije za online glasanje koje će biti zatvoreno 21. decembra u 20 sati. Komisija će izabrati najbolje u kategorijama najljepše dvorište, najljepše dekorisan novogodišnji izlog, najljepše dekorisan ugostiteljski objekat (kafić i restoran), najljepše dekorisano dvorište i balkon i četvrta nagarada je za najveći broj onlajn glasova u svim kategorijama.

Luštica Bay – foto Boka News

Do sada je stiglo desetak fotografija, a uglavnom su zastupljeni stambeni i ugostiteljski objekti, a najmanje je fotografija novogodišnjih izloga. Spisak nagrađenih biće objavljen 22. decembra, kada je najavljena i dodjela nagrada i priznanja- kaže Banjević.

Sponzori akcije su hoteli Regent Porto Montenegro i Čedi Luštica bej. Banjević je istakla da se nada da će naredna godina biti bolja.

Izvor:T.V.

Najčitanije