Akcija „Podijeli užinu sa prijateljem“

Azil za pse Kavač

OŠ „Drago Milović“ i Komunalno preduzeće Tivat u saradnji sa Komunalnim preduzećem Kotor koje gazduje Azilom za napuštene životinje dva grada, pokrenuli su akciju „Podijeli užinu sa prijateljem“.

Naime, u dvorištu najveće tivatske škole postavljene su dvije posebne kante u koje će učenici ubuduće odlagati ostatke od svojih nepojedenih užina, a ta hrana redovno će se odnositi i davati napuštenim psima koji su smješteni u Azilu u Kavču.

Iz Azila su istakli da im je neophodna i dobrodošla svaka pomoć da prehrane i brinu o sve brojnijim životinjama koje su tamo smještene, zbog čega smatraju da će i ova akcija saradnje sa tivatskom školom biti veoma korsina. I

z menadžmenta OŠ „Drago Milović“ pozvali su i sve tivatske ugostitelje i restoratere, kao i ostala preduzeća koja u svojoj djeltnosti imaju prehrambene proiozvide, da se uključe u akciju i na taj način pomognu Azilu za napuštene pse.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.