Sve veće internacionalno interesovanje za Portonovi

Portonovi, projekat vrijedan €650 miliona predstavljen je na MIPIM-u najvećem svjetskom sajamu nekretnina.

Portonovi

Najnovija luksuzna lifestyle destinacija na Jadranu, Portonovi, Crna Gora, je predstavljena na
ovogodišnjem sajmu MIPIM 2018. u sklopu delegacije crnogorskog Ministarstva za održivi
razvoj i turizam, predvođena Ministrom Pavlom Radulovićem.

Posjetioci crnogorskog štanda, na kojem je predstavljen i Portonovi, imali su priliku da iskuse
dio onoga što će Rizort imati u ponudi, ali i da dobiju više informacija o mogućnosti investiranja.

Kao kompaniju koja je već 5 godina u Crnoj Gori, posebno nas raduje činjenica je Crna Gora sve prepoznatljivija kao destinacija i ujedno interesantnija svjetskim putnicima i investitorima iz različitih zemalja.

Tokom prva tri mjeseca 2018. godine, Portonovi rizort, sa posebnim fokusom na Marinu, predstavljen je na međunarodnim nautičkim sajmovima u Dizeldorfu i Istanbulu, a kao dio sveobuhvatne promocije kompanije i partnera D-Marin. Azmont Investments u narednom periodu nastavlja sa predstavljanjem projekta u nastanku, pa će auditorijum u Londonu već krajem ovoga mjeseca imati priliku da se bliže upozna sa samim Rizortom.

Portonovi

MIPIM – najveći svjetski sajam nekretnina ugostio je 24 200 učesnika tokom 4 dana izložbi,
konferencija i networking događaja od 13 do 18. marta u Kanu. Predstavnici 100 zemalja i 3100 kompanija okupili su se kako bi predstavili najveće međunarodne projekte – od stambenih do komercijalnih, hotela, turističkih i logističkih nekretnina.

Portonovi Montenegro

Portonovi, vrijedan €650 miliona, osmišljen je tako da Crnu Goru postavi na svjetsku mapu kao sljedeću destinaciju za probirljive svjetske putnike, a gradi se na samom ulazu u Boko Kotorski zaliv. Otvaranje rizorta će se odvijati u nekoliko faza, počev od ove godine. Portonovi rizort, veličine 26ha, će imati 275 nekretnina. Dodatno, prvi One&Only hotel u Evropi, sa integrisanim Espace Chenot Health Wellness Spa Montenegro, nalaziće se u Portonovom. Ono što posebno izdvaja rizort i čini njegovu okosnicu jeste potpuno nova i najmodernija D-Marin Portonovi Montenegro marina.

Glavni investitor Portonovi rizorta je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih investitora u Crnoj Gori. Sjedište kompanije je u Crnoj Gori, i to od 2012. godine kada je kompanija započela svoj rad. Za sada, Portonovi je glavni projekat kompanije, a dobro poznati investitor je otvoren za dalja ulaganja ne samo u Crnoj Gori, već i u drugim zemljama.

1 komentar

  1. Do najnovije “luksuzne destinacije” je najbolje doci morem jer cesta od Igala do Baosica vise prikladna za bob nego za auto! Porto Novi bi se trebao reklamirati kao lux turizam u divljini jer je avanturisticka komponenta dolaska (za zapadnjake) zagarantovana.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.