„Dje­ca ima­ju kri­la”

CZK Tivat

Dječ­ji sa­vez Tiv­ta  priređuje  u srijedu 14.marta od 18 sati u Galeriji ljetnikovca Buća  16. izdanje su­sre­ta mla­dih stva­ra­la­ca i ta­le­na­ta pod na­zi­vom „Dje­ca ima­ju kri­la”.

Ovu ma­ni­fe­sta­ci­ju, koju je 2002. go­di­ne ini­ci­rao veliki prijatelj djece našeg grada, po­zna­ti dje­čji pje­snik Dra­gan Ra­du­lo­vić, tivatska NVO organizira u suradnji s  Dječjim savezom Podgorice.  Sudionici pro­gra­ma, učenici osnov­nih, srednjih  i glazbenih  ško­la  iz Nik­ši­ća, Pod­go­ri­ce, Ze­le­ni­ke, Mojkovca, Ko­to­ra i Tiv­ta, kao i dje­ca s po­seb­nim po­tre­ba­ma iz podgoričkog Re­surs­nog cen­tra za dje­cu i mla­de i iz tivatskog Europskog doma, pred­sta­vit ­će se po­e­zi­jom, glu­mom, recitiranjem i muzičkim  na­stu­pi­ma.

Spe­ci­jal­ni go­st pro­gra­ma je glumac Slaviša Grubiša, voditeljica je Mia Zeković, učenica SMŠ Mladost,  a scenarij je napisala novinarka Sonja Štilet,

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.