“Čemu još 8.mart – feminističke refleksije”

apel

“Čemu još 8.mart – feminističke refleksije” – naziv je panel-diskusije koja će, u organizaciji Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor i Centra za žensko i mirovno obrazovanje “Anima” iz Kotora, biti održana u subotu 10.marta s početkom u 18 sati u kinu “Boka” u Kotoru.

Govoriće prof. dr Biljana Dojčinović (Filološki fakultet Beograd), prof. dr Tatjana Đurišić Bečanović (Filološki fakultet Nikšić), doc. dr Ana Kolarić (Filološki fakultet Beograd), dr Ervina Dabižinović (Centar za žensko i mirovno obrazovanje “Anima”), dr Jelena Milinković (Institut za književnost i umjetnost Beograd), mr Ksenija Rakočević (Filološki fakultet Nikšić), a facilitatorka će biti Paula Petričević (Centar za žensko i mirovno obrazovanje “Anima”).

Panel-diskusija je organizovana u okviru trodnevne manifestacije “Apel – 8.mart 2018.” koja će biti održana u Podgorici i Kotoru.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.