15 C
Kotor

Slušaj online radio

Ukrajinac nag šetao ispred aerodroma u Tivtu

foto uz text 2Ukrajinski državljanin A.D. (42) napravio je danas nešto prije 12 časova, pravu pometnju na aerodromu Tivat.  Ukrajinac je naime, sa sebe skinuo i posljednju krpicu i  potpuno go, šetao je parkingom za autobuse kao i prilaznom saobraćajnicom tik ispred ulaza u terminalnu zgradu aerodroma.

Na zgražavanje brojnih putnika koji su tada ulazili i izlazili iz terminalne zgrade A.D. je u „Adamovom kostimu“, nekoliko minuta bio glavna atrakcija na najprometnijem crnogorskom aerodromu. Čim su primijetili komešanje, intervenisali su pripadnici granične policije koji obezbjeđuju aerodrom i ovdašnji granični prelaz, prišli pijanom Ukrajincu, navukli mu šorts i priveli ga u službene prostorije.

ukrajinac 1„A.D. je prema do sada raspoloživim podacima, danas trebao da putuje iz Tivta za Ukrajinu. U Crnu Goru je inače, ušao 7.septembra. Bio je sam u blizini jednog od kioska van terminalne zgrade,  i iz za sada nepoznatih razloga,u vidno alkoholisanom stanju, svukao se do gola i počeo šetati javnim površinama. Odmah smo ga priveli i predali na dalji postupak kolegama iz Odjeljenja bezbjednosti Tivat.“ – kazao je „Vijestima“ izvor iz Granične policije sa aerodroma Tivbat dodajući da je protiv A.D. podnešena prekršajna prijava zbog nepristojnog ponašanja na javnom  mjestu.

ukrajinac 3U Odjeljenju bezbjednosti Tivat potvrdili su nam da se pijani Ukrajinac trijezni u njihovim pritvorskim prostorijama te da će u 18 sati biti priveden prekršajnom sudiji zbog narušavanja javnbog reda i mira – drskog i bezobzirnog ponašanja.

Najčitanije