16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro dobitnik nagrade World Luxury Hotel Award

Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro dobitnik je ovogodišnje nagrade World Luxury Hotel Award u kategoriji “Novog luksuznog hotela Evrope” (Luxury New Hotel for Europe). Nagrada je uručena na ceremoniji World Luxury Hotel Awards 2015. koja je održana 24. oktobra u Hong Kongu.

Ovo priznanje jedno je od najprestižnijih u svijetu hotelijerstva i predstavlja potvrdu kvaliteta i visokog nivoa usluge koju Regent Porto Montenegro pruža svojim gostima. Hotel Regent je prvi i jedini hotel u Crnoj Gori koji nosi ovu prestižnu nagradu, poznatu kao „Oskar“ u svijetu luksuzne hotelske industrije.

Oduševljeni smo ovim priznanjem. Za samo godinu dana koliko Regent Porto Montenegro radi, prepoznati smo kao dragulj Južnog Jadrana. Uspjeli smo postaviti visoke standarde i potrudili se da Regent Porto Montenegro pozicioniramo visoko na ljestvici svjetskog hotelijerstva. Nastavićemo u istom maniru pružajući ništa manje od usluge upravo po mjeri gosta”, izjavili su iz menadžmenta ovim povodom.

World Luxury Hotel Award
World Luxury Hotel Award

Zdanje Regent Porto Montenegro hotela, inspirisano arhitekturom starih venecijanskih palata Boke Kotorske, najnoviji je hotel u lancu Regent Hotels & Resorts hotelske grupacije. Nudi 51 dvokrevetnu sobu i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana i rezidencija, tri restorana i spa centar.

The World Luxury Awards je jedna od najpoznatijih globalnih organizacija, koja za cilj ima prepoznavanje i nagrađivanje najboljih u globalnom hotelijerstvu, sa posebnim osvrtom na besprekornu uslugu i izuzetne sadržaje. Nagrade se dodjeljuju u nekoliko kategorija, na nivou država, kontinenata i na svjetskom nivou.

Najčitanije