12.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmu luksuza u Londonu

Porto Montenegro
Porto Montenegro

Prvi internacionalni sajam „London Yacht, Jet and Prestige Car Show“, na kojem kompanija „Adriatic Marinas“ predstavlja tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro, počeo je juče i trajaće do petka, 10. aprila.

„London Yacht, Jet and Prestige Car Sho“w zamišljen je kao nova manifestacija za svjetske finansijske oligarhe i najimućniju klijentelu koju zanima luksuz. Probrana imena iz svijeta jahting industrije, avioindustrije koja proizvodi luksuzne biznis i privatne avione i helikoptere, te najprestižnija imena proizvođača brzih automobila, biće izlagači u središtu britanske prestonice i jednom od najvećih centara svjetskog biznisa.

U vrlo uskom prestižnom krugu izlagača, kompanija „Adriatic Marinas“ će biti fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima Regent hotela, luksuznih rezidencija, bazena Lido i lifestyle događaja, zbog kojeg će Porto Montenegro i ovog ljeta nositi epitet omiljenog sidrišta za superjahte i mjesta okupljanja svjetskog džet-seta.

PortoMontenegroPorto Montenegro

Velika Britanija je stabilno tržište, a biznismeni iz cijelog svijeta koji posluju u britanskoj prestonici prisustvovaće ovoj manifestaciji, koja predstavlja kombinaciju nautičkog šoua i sajma automobila.

„Već prvog dana sajma interesovanje posjetilaca za tivatsku marinu je veliko, a potencijalni klijenti su fokusirani na benefite marine i luksuzne rezidencije, kao i Crnu Goru kao destinaciju uopšte.“ – saopštili su juče iz tima kompanije „Adriatic Marinas“ koji je trenutno u Londonu.

Najčitanije