20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – Sajam automobila

Sajam automobila Budva
Sajam automobila Budva

Na Jadranskom sajmu Budva od 8. do 12. oktobra održava se 17. Sajam automobila. Sajam će u srijedu 8. oktobra u 11 sati svečano otvoriti prof.dr Radenko Purić, Izvršni direktor Lovćenosiguranja, sponzora Sajma automobila.

Na 17. Sajmu automobila predstaviće se preko 60 renomiranih svjetskih brendova posredstvom zastupnika za crnogorsko i tržište regiona.

Potvrđujući epitet najznačajnijeg automobilskog događaja u Crnoj Gori, izlagači će na Sajmu automobila predstaviti značajan broj premijera na tržištu Crne Gore i regiona u svim klasama i cjenovnim kategorijama, a najavljena je i svjetska vicepremijera automobila Nissan Pulsar, paralelno sa Sajmom automobila u Parizu. Uz ovaj model, na štandu Alliance DOO premijerno u Crnoj Gori je Nissan X-trail, a posebno su atraktivni Renault Twingo, Renault Clio RS Monaco i crossover Nissan Qashqai.Sajam Automobila Budva

Efel Motors će na sajamskom štandu premijerno predstaviti Toyotu Aygo, Novi Yaris, IS model premium Brenda Lexus. Premijerno će biti izloženi i Citroen C4 Cactus, Citroen Jumper. U programu Yamaha posebna zanimljivost su Yamahin prvi motocikl na tri točka – Yamaha TriCity i model Majesty 125r.

Na ovogodišnjem sajmu automobila Ljetopis Automotive će premjerno predstaviti S klasu 4MATIC Coupe. Biće predstavljena i S Klasa 63 AMG 4MATIC; takodje premjerno, obzirom da je prva S klasa na prostorima jugoistočne Evrope sa pogonom na sva 4 točka u AMG-u. Na Sajmu će izložiti i novu V klasu, novi model C klase i novi GLA.

Sajma automobila biće otvoren svakog dana od 10 do 19 sati.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije