15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Aktuelno iz Tivta…

Tivat – mikophotography montenegro – Sveti Marko

U Tivtu trenutno odmara 2.454 turista, od čega stranih 2. 435 a domaćih 19. Najveći broj gostiju, 1.911 koristi privatni smještaj, dok ih je u hotelima 543.

U Tivtu se trenutno odmara 26 % više gostiju nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Turističke organizacije.

TO Tivat predstavlja ponudu na 52. Sajmu turizma u Novom Sadu koji okuplja 220 izlagača iz 14 zemalja.

100 godina od osnivanja Kulturno zavičajno udruženja “Napredak”

Napredak 100 godina

Kulturno zavičajno udruženje “Napredak” iz Gornje Lastve obilježiće stotinu godina od osnivanja Hrvatskog tamburaškog društva “Napredak”, u subotu 5. oktobra u Domu kulture ”Ilija Marković” u Gornjoj Lastvi, s početkom u 19 sati i 30 minuta.

Koncert će održati Mandolinski orkestar “Tripo Tomas” iz Kotora, a biće otvorena i izložba pod nazivom “Napredak Gornja Lastva-stotinu godina postojanja”.

Donatorsko veče na kojem će se prikupljati sredstva za novi ultrazvučni aparat…

Dom zdravlja Tivat

Na inicijativu predsjednika opštine Tivat dr Siniše Kusovca u utorak 8. oktobra u galeriji Buća sa početkom u 20 sati, biće održano donatorsko veče na kojem će se prikupljati sredstva za novi ultrazvučni aparat u ginekološkoj ambulanti Doma zdravlja Tivat.

Pozvani su svi prijatelji grada, djece, zdravlja, da kupovinom  izloženog likovnog rada koji su napravila djeca i mladi, omoguće  tivatskom Domu  zdravlja odnosno Savjetovalištu za reproduktivno zdravlje i trudnice nabavku najsavremenijeg utrazvučnog aparata. Namjera je unaprijediti brigu o najmlađima ali prije njih o budućim majkama.

Zimski red vožnje trajekta od 7. oktobra

Pomorski saobraćaj

Od ponedeljka  7.oktobra  stupa na snagu zimski red vožnje trajekta Kamenari Lepetani Pomorskog saobraćaja. 

Korisnici naših usluga se za sve informacije mogu obratiti na kontakt telefon br. 031/673-522  i 031/673-558, svakog dana u periodu 00.00-24.00h – saopštavaju iz Pomorskog saobraćaja Kamenari.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije