14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay – 150 radnih pozicija tokom sezone

Luštica Bay

Luštica Bay predstaviće preko 150 otvorenih radnih pozicija na Sajmu zaposljavanja u Tivtu, koji je zakazan za petak 15. mart, u hotelu Palma u Tivtu, od 10 do 14 sati.

Kandidati će imati priliku da saznaju više o dugoročnim planovima razvoja Luštice Bay, te za predstojeću sezonu, apliciraju na licu mjesta za sezonske i godišnje poslove koje kompanija nudi. Radi se o poslovima u sektorima hrane i pića plažnih restorana, domaćinstva, transporta, organizacije događaja, odnosa sa klijentima, za iznajmljivanje rezidencija, tim za sport i rekreaciju, marketinga, održavanja, pejzažne arhitekture i marina timu.

Poželjno je prethodno iskustvo u radu na sličnim pozicijama, a prednost u regrutaciji kandidata imaće dobre komunikacione i organizacione vještine. Svi kandidati bi trebalo da donesu svoju štampanu poslovnu biografiju, odnosno CV, u nekoliko primjeraka.

Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Develompment visoko pozicionirana na listi, ne samo najvećih, već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Kompanija funkcioniše po svjetskim standardima poslovne prakse, nudi mogućnost dugoročnog radnog angažmana, kompetitivne zarade, obezbježenog smještaja ili naknade za smještaj i obezbdjeđen obrok, kao i rad u dinamičnom okruženju. Zaposleni imaju priliku da u svojoj zemlji grade internacionalnu karijeru.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, koji obuhvata izgradnju sedam hotela, dvije marine, prvi golf terena u Crnoj Gori, stanove, vile i porodične kuće, te sve neophodne sadržaje za život grada.

Ukoliko neko propusti Sajmove zapošljavanja u Tivtu, mogu aplicirati i slanjem CV-a putem e-mail adrese career@lusticadevelopment.com.

Najčitanije