12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Trebinje – praznični ambijent i manifestacije od 15. decembra do 15. januara

Trebinje

I ove godine će centar Trebinja biti u zimskom prazničnom ambijentu, sa brojnim događajima i manifestacijama koje će biti nastavak prošlogodišnjeg izuzetno uspješno organizovanog „Zimzograda“.

Kako javlja portal Hercegovina Promo , trebinjska Gradska uprava će se pobrinuti da i najjužniji grad Srpske svečano obilježi nastupajuće praznike i ulazak u 2018. godinu, na radost svih stanovnika i posjetilaca, posebno onih najmlađih.

Koncept ovogodišnje zimske manifestacije u Trebinju biće baziran na brojnim dešavanjima koja će za razliku od prošle godine biti organizovana tokom vikenda u periodu između 15. decembra i 15. januara nastupajuće godine. Uz prezentaciju turističke i eno-gastronomske ponude grada priliku da se promovišu u toku prazničnih dana imaće lokalni proizvođači meda, vina, rukotvorina i drugi, a biće organizovan i adekvatan kulturno-umjetničko-zabavni program na centralnoj bini koja će biti smještena na Trgu slobode. Uz sve pomenuto centar Trebinja će ove godine ponovo biti ukrašen na izueztno atraktivan način, kao što je to bio slučaj i tokom prošlogodišnjeg „Zimzograda“.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije