Svakodnevna brzobrodska linija Split – Bol – Makarska – Korčula – Sobra – Dubrovnik i obratno

Brza linija Split Dubrovnik

Brzobrodski servis Kapetan Luka uspostavlja novu liniju između Splita i Dubrovnika, uz dvije nove luke pristajanja Bol na Braču i Makarsku od ponedjeljka 12. juna.

Dubrovčanima, Splićanima i otočanima je dobro poznata linija kompanije Kapetan Luka koja brodom Krilo STAR spaja Split i Dubrovnik pristajući na otocima. Kupovinom novog broda Krilo Eclipse, modernog trimarana maksimalne brzine plovidbe od 40 čvorova i kapaciteta blizu 500 putnika, stvorili su se uvjeti za uspostavu nove brzobrodske linije.
Tako će ove sezone počevši od 12.juna trimaran Krilo ECLIPSE svakodnevno ploviti na liniji Split – Bol – Makarska – Korčula – Sobra – Dubrovnik i obratno, zaključno sa 17.septembra 2017. Plovidba između Splita i Dubrovnika trebala bi trajati oko 4 sata i trideset minuta s polascima iz Splita u 7:30 ujutro, a iz Dubrovnika u 16 sati.
Uz povoljne cijene karata, ova će linija olakšati prometovanje između Dubrovnika, otoka i Splita.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.