Od sada svoje putovanje vrlo lako možete planirati preko portala busticket4.me.

on line

Od sada svoje putovanje vrlo lako možete planirati i mejsecima unaprijed kupiti karte, ili čak vezane karte, riječ je o novini na saobraćajnoj sceni Balkana.

Ovaj portal Vam omogućava vrlo jednostavnu, brzu, praktičnu, i pouzdanu kupovinu i rezervaciju autobuske karte.

Pregledan uvid u tačne redove vožnje, biranje prevozničke kompanije, kao i pretragu po datumu polaska ili prema željenoj destinaciji.

Od sada svoje putovanje vrlo lako možete planirati i mejsecima unaprijed kupiti karte, ili čak vezane karte.

Informisati se o zanimljivim destinacijama i putopisima u okviru rubrike BLOGOVI.

Na sajtu možete ocijeniti iskustvo svoje online kupovine, prevoznika sa kojim ste putovali, rutu, destinaciju, kao i pročitati iskustva i kritike ostalih korisnika portala busticket4.me.

Važna činjenica je da su redovi vožnje u potpunosti tačni, portalu ih dostavljaju sami prevoznici.

A, ukoliko prevoznik otkaže polazak, iz portala garantuju refundaciju novca za kupljenu kartu, ili zamjenu za novo putovanje, shodno Vašoj želji.

Karta se može kupiti on-line nekom od platnih kartica (visa, master…) Ili off-line, odnosno, uplatom na žiro račun u bankama, poštama ili putem privatnog eBanking servisa.

Takođe, putnik koji ima povratnu kartu, koja nije kupljena na portalu, može je ovjeriti na istom i osigurati svoje mjesto u autobusu.

U momentu kupovine autobuske karte, prevoznik dobija notifikaciju o prodatoj karti, kao i dva podsjetnika, 24h i sat vremena prije polaska.

Kupljena karta stiže odmah na Vašu email adresu, nakon čega je na Vama samo da je ištampate.

Ovo je posebno dragocjeno u periodu sezone, kada je, prije ove mogućnosti, često dolazilo do prebukiravanja.

Sada se ne može dogoditi da se proda više karata nego što je kapacitet određenog autobusa.

Pored web strane busticket4.me dostupan je i na android platformi.

Android aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play-a i lako instalirati.

Putnici koji koristeći aplikaciju kupe kartu, svoje putovanje mogu pratiti na mapi, dok će ih petnaest minuta od destinacione autobuske stanice aplikacija obavijestiti o skorašnjem dolasku.

Na sajtu i fejsbuk stranici Busticket4.me možete stalno biti u toku sa akcijama i popustima kojih ima svakog mjeseca za putnike koji se odluče za online kupovinu.

A popusti su uvijek posebeno istaknuti i naglašeni.

Jednim klikom miša, iz udobnosti svog doma, kancelarije ili omiljenog kafića, bez hitanja na autobusku stanicu, možete kupiti svoju kartu.

Pred Vama je inovacija koja zbilja pojednostavljuje život, posebeno ako ste stanovnik neke od prijestonica, pa bi u slučaju klasične kupovine bilo potrebno izvodjiti mnogo više vremena za odlazak po kartu.

Moderni autobusi, najveće prevozničke firme, najinteresantnije domaće i Evropske destinacije, čekaju Vas u lepšem ruhu kupovine

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.