Predstavljanje monografije “Legende svjetla”

„Legende svjetla“ u Kotoru

Realizovali smo produkciju i štampanje monografije ‘Legende svjetla’!

Naša monografija, autora Jurice Gašpara i prijatelja okupljenih u udrugu ‘Lux Mediterraneum’, na 320 stranica s obilje umjetničkih fotografija, upotpunjenih lirskim i dokumentarističkim crticama o životu na svjetioniku, te s relevantnim povijesnim okvirom o njihovom nastanku biti će predstavljena 19. aprila 2017. u 19 sati u Zadru, GRADSKA LOŽA

S veseljem objavljujemo da smo održali obećanje! Obećanje dato svim prijateljima koji su nas ovih godina podupirali. Obećanje našim obiteljima koje su imale razumjevanje za naša izbivanja i plovidbe. Obećanje samima sebi, ali prvenstveno obećanje onima kojima je život na lanterni sudbina – poručuju iz  udruge „Lux Mediterraneum“.

Plakat

Pozivamo sve koji su podupirali ili pratili naš rad, kao i sve ostale čiji je život ili strast more i plovidbe da nam se pridruže. Na predstavljanju monografije moguće je istu nabaviti po promotivnoj cijeni.

Da podsjetimo, članovi udruge ‘Lux Mediterraneum’ projekat ‘Legende svjetla’ krajem 2015. godine predstavili su i u Pomorskom muzeju Crne Gore Kotor.

Mali podsjetnik na naše dosadašnje istraživačke aktivnosti i plovidbu koju smo nazvali ‘Avantura svjetionika’ sažeto u video trailer-u našeg člana Igora Goića.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.