14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Nagrade za “13. Jul Plantaže” – Regionalni Biznis Partner 2017.

Djurisic prima nagradu Biznis partner

Na svečanoj ceremoniji dodjele Regionalne nagrade BIZNIS PARTNER 2017 održane u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu, crnogorska kompanija “13. Jul Plantaže” osvojila je nagradu Regionalni Biznis Partner 2017, kao i posebnu nagradu BEST PARTNER 2017 koja se dodjeljuje kompaniji koja je zavrijedila epitet najboljeg partnera na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata.

U ime kompanije “13 jul Plantaže” nagrade je primio Veselin Đurišić, direktor prodaje I marketinga, koji se organizatoru i partnerima zahvalio rekavši da u današnjem svijetu, na jednom otvorenom tržištu čiji smo sudionici, nimalo nije lako biti uspješan, pogotovo nama iz ovog regiona koji se već decenijama nosimo sa problemima koji su nepoznati našim kolegama privrednicima iz drugih dijelova svijeta.

“Rezultati našeg rada su takvi da smo mi iskreno ponosni, jer 65% naših proizvoda ili oko 10 miliona flaširanih proizvoda godišnje Plantaže izvezu, izvozimo u 43 zemlje Evrope, Azije, Australije, Sjeverne i Južne Amerike, a samo poslednjih par nedjelja dobili smo važne međunarodne nagrade: Zlatnu i nekoliko srebrnih i bronzanih medalja na najprestižnije“m svjetskom ocjenjivanju vina koje organizuje Dekanter, u Londonu, a prije par dana i tri zlatne medalje na Balkanskoj smotri vinara u Sofiji. Nagrada BEST PARTNER 2017 nam je posebno važna jer dolazi od kolega, od privrednika koji su prepoznali naš rad, i na neki način zaokružuje jednu našu zaista uspješnu sezonu, koja je počela uspješnom berbom grožđa, krajem ljeta i početkom jeseni 2016. godine, a evo krajem proljeća i početkom ljeta 2017. godine završava se berbom medalja I priznanja. Posebno nam je zadovoljstvo što ove regionalne nagrade primamo u Beogradu, u Srbiji koja je naše veoma važno tržište, gdje prodajemo preko 5 miliona flaširanih proizvoda. ”- zaključio je Đurišić.

Ovom prilikom nagradu Biznis Partner Special 2017 dobila je Ambasada Crne Gore u Beogradu za poseban doprinos stabilizaciji tržišta i razvoju poslovne saradnje biznis zajednice zemalja regiona, a nagradu je lično primio Ambasador Crne Gore u Beogradu Branislav Mićunović.

Kompanija Mass Media International tradicionalno dodjeljuje nagradu Biznis Partner već 23 godine, sa istim ciljem, da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju njeguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici, poštuju ekološke norme. Regionalna nagrada BIZNIS PARTNER namijenjena je svim poslovnim subjektima iz zemalja u regionu (Slovenija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, Turska)  bez obzira na djelatnost, veličinu i oblik vlasništva što obezbjeđuje uslove da se male i srednje kompanije takmiče sa velikim biznisom.

Najčitanije