13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Kreće linija Podgorica – Varšava, povratna karta od 200 eura

lot

Poljska nacionalna avio kompanija Lot otvara novu redovnu liniju na relaciji Podgorica – Varšava. Redovna linija će sa radom početi od juna kada će se letjeti četiri puta a od jula šest puta nedjeljno. Put do glavnog grada Poljske će trajati oko dva sata a cijena karte će koštati oko 200 eura. Takođe preko ove avio kompanije moguć je let za druge destinacije te će se povratna karta do Brisela kretati od 174 a do Kopenhagena od 194 eura – saopšteno je danas na pres konferenciji održanoj u ambasadi Poljske u Podgorici.

Kako je na današnjoj pres konferenciji naveo Danilo Orlandić izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, otvaranje linije obostranog je interesa za povećanje kvaliteta života građana obije zemlje.

On je naglasio da će uraditi sve da ova linija postane redovna.

‘To će potvrditi partnerstvo sa NTO-om i Lot-om. Moram reći da ovom linijom mi otvaramo tržišta koja su preko morska – tržišta iz SAD-a i Kanade i mislim da je to jako bitno za naše građane koji su u dijaspori. Ovo je početak jednog ozbiljnog u dugoročnog partnerstva”, zaključio je Orlandić.

Najčitanije