Farma magaraca Martinići u Lonely planet-u

Novogodišnji bal na Farmi magaraca Martinići
Farma magaraca Martinići

Najtiražniji svjetski vodič za putovanja Lonely planet je u najnovijem izdanju za Crnu Goru uvrstio Farmu magaraca Martinići kao jednu od tri atrakcije Opštine Danilovgrad.

Vlasnik farme magaraca Martinići, Darko Saveljić, naveo je u saopštenju da se pored manastira Ostrog i trodnevnog festivala Rijekom Zetom u izdanju našla i Farma magaraca Martinići.

„Sudeći po posjeti farmi, Crnu Goru iz godine u godinu posjećuje sve veći broj stranih turista“, rekao je Saveljić.

Farmu je, kako je kazao, za nepune dvije godine posjetilo više od 29 hiljada turista, kao i brojne medijske kuće iz zemlje i svijeta.

„U novembru prošle godine priča sa naše farme obišla je svijet preko vodećih svjetskih medija, pa su se u jednom trenutku na pretraživaču www.yahoo.com naše mage našle tik uz priču o kandidatima za američke predsjedničke izbore, Donaldu Trumpu i Hillary Clinton, jer je objavljena u vrijeme izbora u Sjedinjenih Američkih Država (SAD)“, zaključio je Saveljić.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.